Krađa, kradja, lopov, prodavnica
Ilustracija Foto: Shutterstock

Hrvatski državni tužioci zatražili su šest meseci zatvora za 28-godišnju ženu nakon što je uhvaćena u krađi u prodavnici sportskog asortimana. Osumnjičena je, prema optužnici koja je podignuta ovih dana, da je polovinom decembra ušla u radnju i uzela crne ženske hulahopke, dve ružičaste ženske majice sa kapuljačom, crnu tašnu i gornji i donji deo crne ženske trenerke. Kada je uhapšena, policiji je dala bizarno objašnjenje svojih postupaka.

Kako se navodi u pismu iz prodavnice, sva ukradena roba je marke Adidas, vredna oko 1.900 kuna (nešto manje od 30.000 dinara). U svoju odbranu je rekla da je isprobavala odeću koju je nameravala da kupi tog dana. Međutim, nije mogla da objasni zašto je makazama skinula zaštitu i etikete, piše Dnevnik.hr.

Pročitajte još;

„Onda sam odeću odnela na kasu, a dve stvari su mi ostale u torbi kada sam ih probala. Sa nekih stvari sam skinula zaštitu, ali sam tu odeću stavila na kasu. Kada sam odlazila, čula sam zvuk. Čuvar je potrčao za mnom, a i ja sam počela da bežim“, branila se Tea.

Dodala je kad se vratila pokazala je torbe i da je nameravala da sve plati.

„Nameravala sam sve da platim kada sam podignem pare sa bankomata. Nažalost, nisam stigla do tamo. Razumite me, u teškoj sam materijalnoj situaciji, a volim da kupujem kvalitetnu brendiranu odeću“, branila se Tea, udata majka maloletne dece.

Tužioci za nju ovog puta traže kaznu zatvora, jer je ranije osuđena na uslovnu kaznu zatvora zbog krađe odeće.

BONUS VIDEO Krađa identiteta bolesnih i novca za lečenje – kako je sprečiti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar