Foto: Printscreen/Twitter

Internetom kruži snimak u kojem izbacivač jednog noćnog kluba obara ženu na tlo tokom haotične tuče u San Antoniju.

Nekoliko oskudno odevenih djevojaka čupaju jedna drugoj kosu i rvaju se kada odjednom izbacivač podigne jednu od njih i nasilno je baci na tlo. Desetine novčanica ispadaju iz njene torbice dok ona u šoku leži na podu pre nego što se ponovno počne migoljiti, piše Dejli mejl.

Viralni snimak, koji je na Tviteru pogledan čak 4,5 miliona puta, takođe prikazuje istog muškarca kako prska suzavcem drugu ženu koja vrišti da „ne vidi“, prenosi Jutarnji list.

Naime, niko od onih koji učestvovali u tuči još nije pokrenuo krivičnu prijavu, tvrdi tamošnja policija.

Firma za obezbeđenje koja zapošljava muškarca otkrila je da se u subotu uveče ispred „Private Social Cluba“ odjednom dogodilo šest tuča.

Video počinje prikazivanjem gomile posetilaca kluba na ulici kako počinju skidati stvari sa sebe dok svedoci viču, a zatim izbija niz borbi jedan na jedan.

U jednoj od snimaka devojka u bež kombinezonu vuče devojku za kosu na tlo, a zatim je više puta udara šakama.

PROČITAJTE JOŠ:

Oko njih izbija još svađa pre nego što izbacivač nasilno udari devojku u pantalonama i majici. Čini se da ga svedoci izazivaju, ali kamera se brzo skreće dok dalje uznemirujuće scene pokazuju kako muškarac krade ženinu torbicu dok je ona bačena na tlo.

Firma, Precision Defense Group, koja je osigurala izbacivače za to veče rekla je da su na raspolaganju bila samo dva izbacivača koji su mogli rešiti situaciju dok su čekali da policija stigne na lice mesta.

Upravljački partner kluba rekao je za tamošnje medije da čekaju još snimaka nadzornih kamera pre preduzimanja daljih radnji.

„Tuča je već prekinuta pre dolaska policije na lokaciju“, tvrdi policijska uprava San Antonija

„Žensku osobu koja se tukla sa ozbeđenjem svladali su na licu mesta, pre dolaska policije“, objasnili su.

BONUS VIDEO: Tuča i pljačka u Beton hali Koliko su muzičari ugroženi na nastupima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar