Foto:Shutterstock

Otac je otkrio srceparajuće poslednje slike njegovog petogodišnjeg sina snimljene samo nekoliko trenutaka pre nego što se udavio u bazenu u turističkom parku Kornvol.

Robin Kaliskan je preminuo u turističkom parku Atlantik Rič u Njukiju 31. jula nakon što su hitne službe primile pozive da dođu na lice mesta.

Robin i njegova porodica bili su u letovalištu Njuki oko sat vremena pre tragičnog incidenta. Kaliskan je sada podelio dve fotografije Robina na dan kada je umro.

Jedna od slika prikazuje Robina kako pozira pored svog šestomesečnog brata Renasa u bazenu, dok je na drugoj on u šatoru koji su podigli pre nego što je otišao na plivanje.

Njegovi roditelji, Kemal i Ferzane Kaliskan, oboje 35, odali su počast svom „slatkom i pametnom“ malom dečaku i rekli da su „zahvalni za sve poruke“ koje su primili otkako je njihov sin nastradao.

Policija Devona i Kornvola potvrdila je da se incident ne tretira kao sumnjiv, ali je u toku istraga u Savetu za zdravlje i bezbednost Kornvola kako bi se utvrdile okolnosti oko Robinove smrti.

Stotine počasti stigle su za Robina i njegovu porodicu, a oni koji su poznavali Robina opisali su ga kao „dečaka anđela“.

PROČITAJTE JOŠ:

Atlantik Rič je takođe rekao da su njihove misli sa Robinovom porodicom.

Saopštenje izdato u ime odmarališta kaže: „Ne smatramo prikladnim da dalje komentarišemo u ovoj fazi, osim da kažemo da smo u ovom trenutku sa porodicom. Atlantic Rič je posvećen podršci našim gostima i zajednici, kao i našem timu koji je pružio hitnu pomoć. Kao takvi, s poštovanjem tražimo da se svima koji su pogođeni da vremena i prostora u ovo mučno vreme“.

Portparol policije je rekao: „Policija istražuje okolnosti oko smrti deteta u turističkom parku u Njukiju. Policiju je obavestila Hitna pomoć da se u ponedeljak, 31. jula, petogodišnji dečak utopio u bazenu u sklopu odmorišta Atlantik Rič“.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar