FOTO TANJUG/ STR/ bg

Supruga uhapšenog policajca Slađana Trajkovića, Suzana rekla je za RTS da su joj u južnom delu Mitrovice rekli da je njen muž uhapšen, prebačen u Prištinu i da je optužen za ratni zločin.

Suzana Trajković rekla je da joj je rečeno da je njen suprug uhapšen oko 18 časova i da je optužen za ratni zločin.

„Nismo imali nikakvih informacija do 21.30. Mislim da se to desilo oko 18 časova. Nama su samo rekli da je uhapšen. Ja sam otišla u južni deo Mitrovice u region stanice, međutim, tamo su bili neljubazni. Otišla sam sa ćerkicom. Čekali smo više od sat vremena. Prvo su nam se izdrali, jedva su nas pustili da uđemo, a onda su nas izbacili napolje“, kaže Suzana Trajković.

Napomenula je da je tražila samo informaciju da li je tačno da je njen suprug uhapšen i gde se nalazi.

„Imamo informaciju da je prebačen za Prištinu. Da ne možemo da ga vidimo i da je optužen za ratne zločine“, rekla je Suzana Trajković.

Pročitajte još:

Dodaje da je upitala koje ratne zločine, posle 23 godine, s obzirom na to da je bio radnik MUP-a.

„Кao što vidite prema Srbima nema pravde. Ovaj terot ne može više da se izdrži“, napomenula je.

Porodica živi u Bošnjačkoj mahali u severnom delu Mitrovice i ima troje dece. Slađan Trajković je oko 17 časova krenuo u prodavnicu i nije se vratio.

Direktor Кancelarije za КiM Petar Petković ocenio je da je novo hapšenje i to bivšeg srpskog policajca Slađana Trajkovića na КiM pokazuje da Кurti nastavlja lov na Srbe i da ne želi da smiri tenzije i deeskalira situaciju.

Ovo je još jedno hapšenje u nizu. Srbi već šest dana provode na barikadama koje su postavili zbog hapšenja bivšeg policajca Dejana Pantića.

BONUS VIDEO: Oglasile se sirene u Kosovskoj Mitrovici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar