Foto:N1

Funkcioner Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je da je pet članova stranke "Zavetnici" odlučilo da pređe u SNS. On je na konferenciji za novinare rekao da je tim članovima Zavetnika "dosta laži, obmana i kabadahijskog ponašanja Milice Đurđević Stamenkovski, kao i njenog supruga Stefana".

„Ono što je juče uradila sa grupom istomišljenika njihovu današnju odluku učinilo je mnogo lakšom i ubrzalo je“, rekao je Glišić na konferenciji za novinare, prenosi N1.

U SNS su prešli Stefan Jovanović, odbornik u Skupštini Beograda, i odbornik u Opštini Palilula, Marija Vukmirović, odbornica u Skupštini Beograda i opštini Rakovica, Bojana Sladojević, odbornica u Opštini Palilula, kao i narodni poslanici Dušan Stojiljković i Dragan Nikolić.

Podsetimo, Predsedništvo Zavetnika saopštilo je 24. oktobra 2022. godine da nije neočekivana vest „večeras objavljeno saopštenje Srpske napredne stranke u kome se navodi da su uspešno završili vrbovanje šestoro bivših članova Zavetnika“.

„Mesecima jure, agituju i progone ne samo poslanike, odbornike, već i članove naše stranke i ovde je jasno da ih boli rast rejtinga koji Milica Đurđević Stamenkovski uživa među građanima, pogotovo nakon ubedljive dominacije u Narodnoj Skupštini nad naprednajcima“.

Bonus video: Zavetnici se oglasili o odlasku šest članova: Očajnički pokušaj SNS-a da zaustave naš munjeviti rast rejtinga

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar