Uoči današnjeg nastavka sednice u Skupštini Srbije, ispred zgrade parlamenta ponovo se pojavio Simo Spasić koji je pretio zameniku predsednika Izvršnog odbora Demokratske stranke Darku Simiću, između ostalog, i rečima "dabogda tebi dete bilo ubijeno, otac i brat...".

„Ko ti je dozvolio da uđeš u Skupštinu, da mu j… sve po spisku. Ti si jedan plaćenik, jedan ološ žuti. Ubili iste Đinđića na pravdi Boga, oslobađaste šiptarske zločince, hapsiste srpske generale, palili ste Skupštinu 5. oktobra, a sad ulaziš u tu Skupštinu. Ko te primio u tu Skupštinu, da mu j… sve po spisku“, vikao je Spasić i u svom stilu nastavio:

„Dabogda tebi dete da bude ubijeno, otac i brat, da znaš kako je mojoj majci“.

Nedavno je Spasić imao ispad i za vreme posete specijalnog predstavnika Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka. On se tog dana sastao s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu, a dok je napuštao zgradu Predsedništva Srbije, Simo Spasić je naočigled predsednika vikao:

„NATO fašisto, Kosovo nije država“, vikao je bivši predsednik Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa prostora Kosova Simo Spasić dok je Vučić ispraćao Lajčaka ispred zgrade Predseništva.

U jednom trenutku se Vučić okrenuo ka Spasiću i pokazivao rukom u njegovom pravcu dok je govorio sa Lajčakom.

BONUS VIDEO: Blokirana Supština – Opozicija traži ispunjenje zahteva protesta i izbore

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar