Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd, Mila Popović, oglasila se povodom "svečanog otvaranja" kružnog toka u Obrenovcu.

„11. januar je datum koji će biti upisan u istoriju Obrenovca, jer smo danas otvorili kružni tok“, izgovorio je i ostao živ predsednik opštine Obrenovac Milan Stanojević. Da nije žalosno bilo bi smešno“, smatra Popović.

Popović kaže da je očigledno da je Miroslav Čučković koji je, kako kaže, poznat po blamantnim izjavama i potezima, na mestu predsednika opštine dobio dostojnog naslednika – čoveka koji je projekte poput izgradnje termolektrane Obrenovac, izgradnje mosta preko Save ili autoputa do Obrenovca uporedio sa otvaranjem kružnog toka.

„Pa, sram da Vas bude gospodine Stanojeviću što takve velike privredne i građevinske projekte poredite izgradnjom kružnog toka“, ističe Mila Popović.

Ona se obratila i predstavnicima SNS:

„Sram da bude i sve vas iz Srpske napredne stranke, što ste na takozvano svečano otvaranje kružnog toka pozvali i Milorada Grčića, čoveka koji je prvo uništio Kolubaru, a potom i EPS, što će Srbiju koštati preko tri milijarde evra. Milorada Grčića koga ste posle svega što je uradio postavili za predsednika stranke u Obrenovcu“, zaključila je Popović.

BONUS VIDEO: Kružni tok srpskog puta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar