Boško Obradović Foto:Fonet/Milica Vučković

Donedavni lider Dveri Boško Obradović izjavio je da "ukida javne i medijske nastupe" i da se vraća u lokalnu politiku u Čačku.

„Nakon ove današnje konferencije za medije u Čačku ukinuću bilo kakve javne i medijske nastupe, tako da molim predstavnike medija da se za republičke teme obrate nadležnima u Srpskom pokretu Dveri. Rekao sam sve što sam imao i uradio sam sve što sam znao i mogao“, rekao je on.

Građani Srbije su, kaže on, „hteli neke druge političare“.

„Koji su ih toliko puta izvarali, kako u vlasti tako i u opoziciji. Najbolji primer su najnovije akcije opozicije u Beogradu, koje kasne pune četiri godine i kopiraju ono što su Dveri tada pokušavale: od demonstracija do štrajka glađu, kada ostali to nisu želeli da podrže samo zato što su ih Dveri predvodile. Tada je to proglašavano za nasilje, a danas je to opoziciona borba“, kaže on.

Dodaje da je „licemerje drugo ime srpske politike“.

„Posebno sramotno deluje ponašanje Miloša Jovanovića koji se pre izbora pored zakletve Đilasu zaklinjao i da će posle izbora pozvati građane na proteste ako bude prekršena izborna volja građana, a danas priznaje rezultate izbora i nema ga nigde na ulici jer ga ni do sada nije bilo nikada i nigde u opozicionoj borbi. On je bio i ostao lažnjak i miljenik sistema, a odnedavno i američke i britanske ambasade. Da ne govorim o prof. Nestoroviću koji se svrstava na stranu jedne nedemokratske, izdajničke i korumpirane vlasti za koju je otvoreno rekao da je pokrala i njihove glasove na svim biračkim mestima gde nisu imali članove biračkih odbora“, tvrdi on.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar