Momir R, muškarac koji je celu noć pretio da će se razneti bombom u novosadskom naselju Veternik, prema poslednjim i nezvaničnim informacijama portala Nova.rs, posudio je novac od zelenaša koji su mu u poslednje vreme pretili, zbog čega se odlučio na ovaj čin.

Prema poslednjim informacijama, Momir R. je po povratku iz Nemačke živeo u hali prekoputa kuće u kojoj je pretio da će se ubiti, zajedno sa majkom i sestrom.

Kako saznajemo, on je od lokalnih zelenaša posudio izvesnu količinu novca, a poslednjih par meseci su mu pretili. Porodica tvrdi da to i jeste razlog njegovog očaja i odluke da sebi oduzme život.

Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Kako smo ranije pisali, prve komšije kažu da je policija celu noć razgovarala sa njim pokušavajući da ga ubedi da odustane od namere da se ubije.

„Čuli smo da ima ručnu bombu, ne znam koliko to štete može da nanese, ali nije mi bilo sve jedno, s obzirom na to da nas deli svega desetak metara. Veći deo noći smo proveli napolju“, kaže starija sugrađanka.

Foto: Nova.rs/Video

Malo ko od komšija zna ko je M. R, s tim što se zna da se nedavno doselio. On je, prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, sproveden u Klinički centar kako bi se proverilo njegovo zdravstveno stanje.

Bonus video: Opsadno stanje u Veterniku