Foto:Dragan Mujan/Nova.rs; privatna arhiva

U Višem sudu u Beogradu danas odloženo pripremno ročište pred početak suđenja Ognjenu Dabetiću (34) zbog sumnje da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života Nou Milivojev (18).

„Suđenje je odloženo zbog izostanka Dabetićevog branioca“, kaže izvor.

U sudnici su bili prisutni majka i otac ubijene Noe, a Dabetić je doveden iz pritvor u kom se nalazi od hapšenja.

„Njima je bilo dozvoljeno da uđu u sudnicu, te su se sreli sa okrivljenim Dabetićem“, navodi izvor.

Foto:privatna arhiva

Suđenje je, kako saznajemo, odloženo za 7. maj.

Noina majka juče je ispričala da će joj jako teško pasti susret sa njim, ali da će podneti sve za pravdu i za svoje dete.

Ognjen se, da podsetimo, tereti da je izvršio krivično delo teško ubistvo na podmukao način i iz niskih pobuda, a dok je ispitivan u policiji povodom njenog nestanka rekao je da je uopšte nije video.

„Nakon njegovog hapšenja, kad je policija pronašla delove Noinog tela, Dabetić je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je odlučio da se brani ćutanjem, iako je prethodno u policiji priznao sve i rekao da ne zna kada i kako je ubio svoju partnerku, jer je „bio pod dejstvom droge i alkohola““, podseća izvor Kurira.

U optužnici se navodi se se sumnja da je on zločin činio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

.

„Ognjen D. je kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa devojkom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne oštećene, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom lišio života“, navodi se u optužnici i dodaje:

„Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećene, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.“

Bonus video: Hapšenje zbog teškog ubistva u Zemunu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar