Foto:Dragan Mujan/Nova.rs; privatna arhiva

Tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja pronađena je mrtva u stanu u Beogradu u maju prošle godine, nakon 20 dana potrage. Viši sud danas je potvrdio optužnicu protiv Ognjena D. (33), a njena majka Boba Milivojev u razgovoru za Nova.rs navodi da joj je bol za detetom iz dana u dan sve veća, kao i da se samo nada da će njen dželat biti osuđen na doživotnu robiju.

Za monstruozno ubistvo Noe Milivojev osumnjičen je njen partner Ognjen D. protiv koga je danas Viši sud u Beogradu potvrdio optužnicu, te u isčekivanju početka suđenja majka ubijene Noe navodi za Nova.rs da je tragedija koja ih je zadesila njenu porodicu potpuno poremetila i unela brojne probleme.

„Patimo, tužni smo. Sin, Noin blizanac, ne izlazi iz sobe. Preživljavamo. Laž je kada kažu da vreme leči bol. Majčino polomljeno srce ništa ne može da leči, sve je teže i teže. Nekako, čini mi se da je neka nesreća u pitanju, lakše bih prihvatila gubitak deteta, verovala bih da je možda to i Božija volja. Ovako, samo me proganjaju slike patnje i bola koje je moje dete u poslednjim trenucima doživelo“, kroz suze kaže Boba.

Boba i Bata Milivojev Foto: Dragan Mujan

Neutešna majka ističe da je njihova kuća ranije brujala od smeha i radosti, porodične idile i ljubavi.

„Sada smo kao goli zidovi, kroz kuću tutnji muk, nema više radosti. Suprug i ja smo živi samo zbog drugog sina i mlađe ćerkice, inače, zdravstveno nismo dobro“, kaže Noina majka za Nova.rs.

Cara Lazara ubistvo Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Ona dodaje da zbog lošeg zdravlja neće dolaziti na suđenje Ognjenu P. jer to neće moći da podnese.

„Ja to ne bih preživela. Svakako u Srbiji nema adekvatne kazne za takvog monstruma. Njemu ne treba suditi, već presuditi“, zaključila je ogorčena majka.

Podsetimo, telo Noe Milivojev pronađeno je raskomadano i spakovano u nekoliko plastičnih kutija, a potom poliveno nepoznatom tečnošću. Ognjen D. (33), uhapšen je istog dana kada je telo pronađeno u stanu i od tada se nalazi u pritvoru. On se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem.

Mesto ubistva Noe Milivojev Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Prema naredbi o sprovođenju istrage Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sumnja se da je Ognjen D. neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula u stanu u kojem stanuje u centru Beograda na svirep i podmukao način ubio Nou Milivojev.

„To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N.M, sa kojim je bio u emotivnoj vezi, došao kod njega u stan, osumnjičeni je ušao sa njim u verbalni i fizički sukob, te ga je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova. Potom je te delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojnog, odnosno svo njegovo tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove“, navedeno je posle saslušanja u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar