Foto:Printscreen/ Facebook/Dragana Janjić

Beživotno telo Smilje Janjić (65) iz sela Kruševa Glava, za kojom se tragalo tačno mesec dana, pronađeno je danas u Poljanici, potvrdila je za portal Nova.rs njena ćerka, Drgana Janjić.

U ataru sela Gradnja na području Poljanice, na nepristupačnom terenu primećeno je telo žene,

„Mamu je pronašla Sunčica Jovanović iz sela Dupeljevo, u nekom šiblju i granju. Žena se vraćala sa slave i primetila je u trnju kosu i odelo i nije smela da priđe, kada je shvatila da je telo, pozvala je policiju“, kroz suze navodi ćerka.

Kako dodaje, obducent joj je rekao da obdukcija nije neophodna.

„Lekar mi je rekao da je sve lepo pregledao, ali da nema sumnjivih tragova. Mama je imala kataraktu, pa je verovatno lutala, upala tamo i eto kako završila. Duša me boli zbog nje, otišla je prerano“, navodi neutešna ćerka.

Kako dodaje, sahrana njene mame, biće sutra, u utorak.

Foto:Printscreen/ Facebook/Dragana Janjić

„Sutra ćemo je sahraniti da na miru počiva. Želela sam da je sve ovo samo ružan san i da moja majka opet bude sa mnom. Molila sam Boga svaki čas za nju, da je nađemo u životu i da se opet rodim i budem u njenom zagrljaju“, zaključuje potresena ćerka.

Podsetimo, baka Smilja Janjić nestala je kada je pošla da vrati krave sa ispaše. Pre mesec dana, 22. oktobra, policiji je prijavljen njen nestanak.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća na Banovom brdu: Devojka automobilom udarila u kontejnere, pa u izlog cvećare

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar