Foto:privatna arhiva

Veliki broj prijatelja i članova porodice okupio se danas na groblju u Vršcu kako bi ispratili devojčicu (3) koju je svirepo ubio otac Marko Budimirović, na večni počinak. Devojčica je sahranjena nešto posle 17h.

Niko nije ravnodušan na smrt male devojčice. Ispred kapele u suzama su i muškarci i žene. Neutešna porodica ne odvaja se od belog sanduka i slike devojčice u kapeli, a plač i jecaji odzvanjaju grobljem.

Opelo su održali sveštenik i sedam arhiđakona nakon čega će tužna povorka krenuti ka njenoj večnoj kući.

Foto:privatna arhiva

Podsetimo, stravična tragedija dogodila se u utorak oko 14 časova u stanu koji je Marko iznajmljivao u višespratnici u Ulici Vojnički trg 18. On je udavio svoju ćerku, a zatim se obesio. Njihova beživotna tela pronašla je policija nakon prijave devojčicine majke Suzane da je dobila uznemirujuću poruku od bivšeg supruga.

Pročitajte još:

Kako je naš portal prvi pisao, Marko Budimirović bio je prijavljivan za nasilje u porodici, a kako saznajemo sudski postupak je okončan nedavno – 27. septembra kada je kažnjen na uslovnu osudu. Njemu je bila izrečena mera zabrane prislaska žrtvi, Suzani B. Marko B. je tada osuđen zbog nasilja u porodici uslovno na godinu dana sa rokom provere od tri godine.

VIDEO: Vršac, mesto zločina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar