Foto: Facebook

Goran Đokić (37) koga je policija sumnjičila da je sredinom januara na Bežanijskoj kosi ubio a potom opljačkao sestre Jelisavetu Đ. (78) i Gordanu Đ. (76), počinio je samoubistvo i ostavio oproštajno pismo, ali ga komšije opisuju u potpuno drugačijem svetlu.

Gorana Đokića (37) policija je sumnjičila da je ubio sestre Jelisavetu Đ. i Gordanu Đ. sredinom januara, ali hapšenje i suđenje nije dočekao jer je 26. januara, na parkingu na Bežanijskoj kosi počinio samoubistvo, pucajući sebi u glavu iz pištolja. Njegovo telo pronašli su prolaznici i obavestili policiju i time je, naizgled, završena ova stravična priča.

Tela Jelisavete i Gordane pronađena su 21. januara, a ustanovljeno je da je jedna sestra izbodena, najverovatnije nožem, dok je druga pretučena do smrti. Sestre su živele same, a ustanovljeno je da je motiv dvostrukog ubistva pljačka. U policijskom saopštenju koje je izdato tim povodom, navedeno je da je osumnjičeni Goran Đokić odneo platnu karticu i sa nje podigao oko milion dinara kao i mobilni telefon.

On je upoznao sestre jer je, navodno, pokojni muž jedne od njih boravio u staračkom domu i oni su nastavili da održavaju kontakt. Neki od stanara zgrade u Ulici Marka Pola gde se dogodio zločin, naveli su da su videli mlađeg čoveka smeđe kose tih dana kako dolazi do sestara.

Foto: Facebook

Osumnjičeni Đokić je, kako piše Blic, za sobom ostavio i oproštajno pismo koje je pronađeno u automobilu u kome je izvršio samoubistvo, na parkingu na Bežanijskoj kosi. On je inače rođen i duže vreme živeo u tom delu Beograda. U svom oproštajnom pismu se oprostio od supruge i naveo da je „sam za sve kriv“.

Ono što je u celojo priči još potresnije je što pokojnog Đokića komšije i prijatelji kažu da je bio porodičan čovek koji je za sobom ostavio dve ćerke, kako piše Kurir. Njegov otac poseduje servis za popravku kompjutera, ali on nije hteo da govori za medije.

BONUS VIDEO: Ubistvo na Bežanijskoj kosi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar