Foto:Screenshot/Twitter/@frinudz/Screenshot/Instagram/uki_q

Drug uhapšenog Damjana H. (23), koji je juče pretukao svoju suprugu Saru H. (19) u porodičnom stanu u Rakovici, oglasio se na društvenim mrežama o ovom incidentu.

Kako se može videti u njegovoj objavi, on je sa uhapšenim Damjanom bio kao brat, da bi ga vest da mu je drug uhapšen zbog porodičnog nasilja, trgla i naterala da stane u stranu, kako kaže „mlade devojke koja nije zaslužila ništa od toga, a svakako nije zaslužilo ni dete od 2 meseca“.

„Smeješ se, zajebavaš sa osobom, pričate i pokazujete jedno drugom da ste braća. Onda jednog dana saznaš da je lik sve što mrziš kod osoba i protiv čega se boriš da zaštitiš svoje sestre drugarice i svaku drugu devojku ovog sveta.

U sledećem trnutku, ovaj mladić je dodao i sledeći komenatar:

„Onog momenta kad „brat“ udari žensku osobu tog momenta ta osoba nije mi ni brat ni drugar ni poznanik nego niko i ništa i obična gnjida od osobe pa isto tako ga ni ne prodajem nego svim ljudima pokazujem da koliko god da je neko blizak postoji neka ispravnost u životu“.

Pročitajte još:

Kako je tik-tokerka Una Kablar, Uki Q, ranije objavila na svom Instagram profilu, Damjan je posle napada Saru i njihovu dvomesečnu bebu odvezao na Vojnomedicinsku akademiju, gde su došle i njihove porodice, a on pobegao.

VIDEO: 23 žene žrtve partnerskih ubistava u 2022: Kada smo oguglali na nasilje? Gošće: Manda Javorina i Sanja Pavlović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare