Foto:Screenshot/Instagram/uki_q

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je Damjan H., suprug Sare H., koja ga je juče prijavila za nasilje uhapšen. Sara H. je podsetimo, sestra poznate tiktokerke Une Kablar, poznatije u javnosti kao Uki Q.

„Dana 28.9.2022.godine oštećena S.H. nakon pregleda na VMA, gde su joj konstatovane lake telesne povrede, pristupila je u PS Rakovica i prijavila nasilje od strane supruga D.H koje je izvršeno u porodičnom stanu. Oštećena nije prijavila da je tom prilikom vrseno nasilje i nad njihovim zajednickim maloletnim detetom. O događaju su obavešteni nadležno Tužilaštvo i GSCR, a D.H. su izrečene hitne mere privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu i prilazi joj i privremeno udaljenje učinioca iz stana“, saopštilo je tužilaštvo i dodalo:

Pročitajte još:

„Povodom navedenog događaja, po nalogu Drugog Ojt u Beogradu, dana 29.9.2022.godine od strane PS Rakovica uhapšen je D.H zbog izvrsenja krivičnog dela Nasilje u porodici-cl.194 st.1 KZ, izvršenog na štetu supruge S.H. Osumnjičeni će u najkraćem roku biti doveden dežurnom tužiocu Drugog ojt u Beogradu, gde će biti saslušan, nakon čega će se i utvrditi da li ima zakonskog osnova za podnošenje predloga za određivanje pritvora osumnjičenom Drugom osnovnom sudu u Beogradu“, navedeno je.

Podsetimo, kako je tik-tokerka Una ranije objavila na svom Instagram profilu, napad se dogodio sinoć u stanu u Rakovici. Damjan je posle napada njenu sestru Saru i njihovu dvomesečnu bebu odvezao na Vojnomedicinsku akademiju, gde su došle i njihove porodice.

VIDEO: Uhapšen napadač na Salmana Ruždija

Komentari

Svi komentari (0)