Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Luka Perenčević (28), odranije poznat istražnim organima, ubijen je juče u improvizovanoj teretani u Bulevaru Oslobođenja na Banjici, a kako saznajemo, napadač je nakon likvidacije išetao iz teretane. Prema saznanjima Nova.rs, ubica je ušetao u teretanu iz torbe izvadio pištolj i pucao u Perenčevića, a zatim, izašao iz objekta kao da se ništa nije desilo.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, Perenčeviću je nepoznati napadač najpre pucao u nogu, zatim u rame, pa u glavu. Mladići koji su bili su u objektu, odmah su pobegli kada je ubica krenuo da puca.

Kako saznajemo, napadač je nako brutalne likvidacije najnormalnije išetao iz objekta.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Nije trčao, niti žurio, polako je hodao. Potom se udaljio i izgubio među zgradama, sve vreme je išao pešaka“, kaže izvor.

Iako se pretpostavljalo da se osumnjičeni udaljio sa lica mesta sa motorom, sumnja se da je zapravo pešaka napustio pomenutu lokaciju.

Pročitajte još:

Podsetimo, nepoznati ubica je ušao u improvizovanu teretanu, noseći u ruci torbu „GLOVO“, za za dostavu hrane. Video je Perenčevica kako sedi unutra na klupi i u njega ispalio 6 hitaca iz pištolja sa prigušivačem iz neposredne blizine. Interesantno je da pojedini očevici tvrde da se čuo jedan pucanj.

Veruje se da je ubica profesionalac.

Podsetimo, likvidacija se dogodila nešto pre 12 sati u Bulevaru Oslobođenja na Banjici. Ubijeni Perenčević je odranije poznat istražnim organima i svojevremeno je dovođen u vezu sa ubistvom na Banjici. Takođe, nekada je bio i navijača FK „Rad“.

Zasad nije poznat motiv jezivog ubistva.

BONUS VIDEO: Mesto ubistva na Banjici i napad na novinarske ekipe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare