Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK/Shutterstock/Facebook

Majka Lare Miroslavić (16) iz Hrvatske, koja je brutalno pretučena u Majnhardu u Nemačkoj, neutešna je zbog stravičnog napada koji se dogodio. Prema rečima devojčicine majke Snježane Cindrić Miroslavić, Laru je na putu do škole napadač pretukao čekićem po glavi, a ovo nije jedina tragedija u pomenutoj porodici. Larin brat, odnosno Snježanin sin Ivan Poletto (19), preminuo je pre nepuna dva meseca nakon povreda zadobijen u saobraćajnoj nesreći.

„Još mi je Ivanova slika pred očima, a sad gledam svoju Laru kako leži u komi“, kaže za Nova.rs potresena majka.

Kako dodaje, napad se dogodio na putu do škole, a razloga jednostavno nema.

„Ona se našla u krivo vreme na krivom mestu, kao i još nekoliko žrtava. Lara je operisana, a operacija je trajala šest sati. Lara ima teške povrede mozga, prelom lobanje i teške povrede levog oka. Takođe, ruke su joj posečene te su joj jednu ruku ušivali. Pretpostavljam da je rukama štitila glavu koliko je mogla, jadno moje dete“, navodi šokirana Snježana.

Foto: Facebook

Njena ćerka je u indukovanoj komi, kako bi odmarala mozak da bi se što pre oporavila.

„S obzirom na teške mnogobrojne povrede, doktori su zadovoljni njenim trenutnim stanjem. Ali, zabrinuti su vitalnim funkcijama kada se probudi. Još jedan udarac je mogao povrediti centar govora i ravnoteže. Molimo se Bogu da sve bude uredu. Volela bih da se tog užasnog momenta i ne seća“, navodi naša sagovornica.

Pročitajte još:

Da nesreća nikada ne ide sama, potvrđuje i činjenica da je Snježani pre nepuna dva meseca preminuo je sin Ivan Poletto (19).

„Nakon gotovo mesec dana borbe za život, Ivan je podlegao teškim povredama koje je zadobio 17. jula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Pakracu. Ivan je u kolima bio sa još dvojicom prijatelja, vozač je najverovatnije izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i udario u betonski stub“, kaže naša sagovornica.

Ova neutešna žena dodaje da je njenoj porodici potrebna psihološka pomoć.

„Još mi je Ivanova slika pred očima, a sad već gledam Laru na intenzivnoj nezi, u komi, zamotane glave. Eto, dete ne može više otići bezbrižno ni u školu“, šokirano dodaje majka.

Istraga povodom događaja koji se dogodio u Nemačkom gradu Majnhard je na završetku nakon čega će biti poznate sve okolnosti nesreće.

VIDEO: Užas u Nišu: Muškarac izbo ženu, pa sebe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar