Foto:shutterstock

Lara Miroslavić (16) iz Garešnice brutalno je pretučena u Nemačkoj, u mestu Mainhardt, potvrdila je njena majka Snježana.

„Nakon dolaska hitne pomoći Lara je bila u strašnom šoku. Prebacili su je u bolnicu gde operisana po hitnom postupku. Operacija je trajala šest sati. Lara ima teške povrede mozga, prelom lobanje i teške povrede levog oka. Takođe, ruke su joj isečene i jedna ruka je ušivana. Pretpostavljam da je rukama štitila glavu koliko je mogla, jadno moje dete“ – rekla je majka Snježana za MojPortal.

Da stvar bude gore, Snježana i cela porodica nedavno su proživeli još jednu tragediju. Naime, pre nepuna dva meseca preminuo je Snježanin sin Ivan Poleto, koji je stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Pakracu.

Pročitajte još:

„Potrebna nam je psihološka pomoć. Mi proživljavamo horor film. Nova rana na još uvek svežu ranu. Još mi je Ivanova slika pred očima, a sad već gledam Laru na intenzivnoj u komi zamotane glave. Eto, dete ne može više otići bezbrižno ni u školu. Moja Lara mogla je da postane novi Luka Ric“, kaže Snježana i dodaje da je Lara trenutno stabilno i da je hirurški zahvat uspešno prošao.

„Stavili su je u sedaciju, odnosno indukovanu komu da spava i da mozak odmara da se što pre oporavi“, dodaje majka.

Koliko god da čudno zvuči, ali ova priča mogla je završiti još gore. Naime, prema Snježaninim rečima, njena druga ćerka Sara gledala je Laru kako se šminka i sprema za školu i htela je da pođe sa njom, iako taj dan nije imala nastavu. Srećom, to ipak nije učinila.

„Sara je imala neki čudan osećaj i htela je Laru da prati do škole, ali ipak nije. Zaspala je. Sreća u nesreći, jer možda bi i ona nastradala“, dodaje majka Snježana.

Strahote koje kroz život prate Snježanu teško su zamislive i u najcrnijim scenarijima. Kako kaže, pre pet godina muku je prošla s još jednim sinom.

„On je stradao padom iz doma u Radićevoj kroz prozor. Takođe je imao teške povrede glave i neko vreme bio je u komi. Zbilja mučan oporavak smo prošli. Nemam vremena da dišem kako treba, a kamoli da se oporavim od jednog šoka, a već dođe novi. To je kao da čovek ne proguta zalogaj, a već stavlja drugi i guši se hranom“, kaže Snježna.

Istraga napada na Laru je još u toku, a po završetku biće poznate sve okolnosti nesreće.

Bonus video: Tuča oko autobusa ispred regrutacionog centra u omskoj regiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar