Jakovo, Surčin, pucnjava, ranjavanje, ubistvo, hitna pomoć, policija, uviđaj,
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nišlija M.Đ. zbrinut je sinoć u niškom Univerzitetskom klinikom centru zbog teških telesnih povreda za koje se smatralo da su nastale usled ujeda psa. Međutim, nakon dijagnostike ustanovljeno je da čovek osim pasjih ugriza ima i dve ubodne rane nastale oštrim predmetom, koje je zadobio pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Kako saznajemo, policiju i Hitnu pomoć su sinoć pozvali građani koji žive u Ulici Obilićev venac nakon što su videli kako čoveka ujeda pas.

PROČITAJTE JOŠ:

„Hitna pomoć je čoveka odvezla u bolnicu a policija je krenula u potragu za psom. Pronađen je posle desetak minuta nakon čega su ga preuzeli radnici ZOO Higijene komunalnog preduzeća Mediana. Ustanovljeno je da je to pas rase „staford“, vlasništvo M.Đ. Pas inače ima tri noge i za sada nema informacija zbog čega je napao vlasnika“, objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Kako saznajemo, M.Đ. je zadobio povrede po desnoj ruci, grudnom košu i glavi, priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju i njegovo stanje je teško. Policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

BONUS VIDEO: Odlazak Velje Nevolje i ekipe iz Specijalnog suda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar