Foto:Dragan Mujan/Nova.rs; privatna arhiva

Bojan Tatomirov (24) osumnjičen je za ubistvo Dražena Delevića (33), crnogorskog državljanina koji je izrešetan u sredu popodne u beogradskom prigradskom naselju Ugrinovci. Ubistvo se dogodilo ispred kuće u kojo je stanovao osumnjičeni Tatumirov, u Ulici Vlade Obradovića Kamenog. Komšije sa kojima smo razgovarale na mestu ubistva ispričale su da je sa njima u kobnom trenutku bila još jedna osoba, koja je nakon pucnjave pobegla.

Bojan se našao sa Draženom i bili su u Draženovim kolima kada su se prvo navodno posvađali oko novca. Bojan je potegao pištolj, ispalio nekoliko hitaca u crnogorskog državljanina, a navodno mu je jedan metak ispalio u glavu. Posle toga, Bojan je pobegao, a policija je pronašla telo ubijenog na zadnjem sedištu crvenog BMW X6, beogradskih tablica.

Bojan se kasnije predao, bez otpora policiji, a činjenicu da je telo žrtve nađeno na zadnjem sedištu objašnjava jedan od komšija.

Ugrinovci ubistvo Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

“Priča se da je sa njima u kolima bila i treća osoba koja je pobegla posle pucnjave. Bojan je bio dobar momak, živeo je tu poslednje dve, tri godine i znam da je radio nekoliko poslova. Iznajmio je stan na prvom spratu, u kući čiji su vlasnici dva brata. Jedan od njih je bolestan i invalid, a drugi radi u obližnjem magacinu i po ceo dan je na poslu”, kaže jedan od komšija iz ulice.

Osumnjičenog Bojana komšije opisuju kao pristojnog momka, koji se svima javljao i hteo da pomogne.

Foto: Printscreen Facebook

“Sam je nudio pomoć kada bi video da neko radi nešto u dvorištu. Imao je motornu testeru i cepao je drva besplatno. Videli smo da je poslednjih nekoliko meseci počeo da se bavi nekim mutnim poslovima i da zarađuje više novca. Rekli smo mu da ne treba to da radi. Zašto se to tako završilo, to samo njih dvojica znaju”, rekao je jedan od suseda.

Kako nezvanično saznajemo na licu mesta, Dražen i Bojan nisu bili prijatelji, već poslovni saradnici. Bojan je vozio migrante za Dražena, koji ima debeo policijski dosije. Do spora je došlo zbog novca, jer je poslodavac Dražen navodno ostao dužan Bojanu.

Ugrinovci ubistvo Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Istraga se nastavila i dan nakon pucnjava, ispred kuće u kojoj je stanovao osumnjičeni nalazi se policijska patrola, a istrazi su pomogli i novinari koji su na ulici pronašli čauru, koja je promakla inspektorima koji su sinoć obavljali uviđaj.

Žrtva poznata odranije

Foto: Jadranka Ćetković

Podsećanja radi, Dražen je imao kriminalni dosije zbog šverca više od 215 kg marihaune u Srbiju iz Crne Gore. Zbog toga mu se sudi u Crnoj Gori, a u Beogradu je uhapšen i zbog oružane pljačke menjačnice.

Bonus video: Mesto na kom se dogodilo ubistvo u Ugrinovcima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar