ilustracija Foto:shutterstock; privatna arhiva

Novi detalji u vezi sa ubistvo Beograđanke Ane Volš isplivavaju u javnost, kako se slučaj sve više razmotava, a sada se pojavio mejl u kome se tvrdi da je ona, navodno oteta i da se zahteva novčana uplata, kako bi bila puštena na slobodu.

Podsetimo, Ana Volš nestala je prvog januara, a samo sedam dana kasnije uhapšen je njen suprug Brajan Volš, kao prvoosumnjičeni za njeno ubistvo, iako je on prvenstveno pomagao u potrazi za njegovom suprugom.

Pročitajte još:

Nedavno se pojavila informacija da je Brajan posumnjao da ga supruga vara, pa je iz tog razloga angažovao privatnog advokata koji je imao posao da Anu drži na oko i da ispita sve u vezi sa sumnjama njenog supruga.

Takođe, u javnosti su se pojavile i fotografije Brajana Volša na dan nestanka nesrećne Ane, na kojima se može videti da on kupuje sredstva za čišćenje i kako iznosi kesu za smeće iz gepeka svog automobila.

Foto: Printscreen/FOX 5 Washington DC

Kako prenosi Dejli bist, dan pre Brajanovog hapšenja u policiju u Kohasetu stigao je mejl čudne sadžine. Nepoznata osoba tvrdila je da Ana Volš oteta zbog novca u sumi od 127.000 dolara.

Foto:facebook/privatna arhiva

„Sa nama ovde je ta takozvana Ana Volš. Zabrljala je mnogo. Ukoliko se ne isplati novac, nikada se neće vratiti“, pisalo je u sumnjivom mejlu, ali više informacija od toga nije bilo.

BONUS VIDEO: Snimak ubistva Davorina Baltića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar