Ana Volš Foto: Instagram/anawalshe

Ana Volš provela je Dan zahvalnosti u Dablinu sa misterioznim muškarcem oko mesec dana pre nego što ju je njen muž ubio na Novu godinu, navodno kaže novi sudski zapisnik.

Neidentifikovani muškarac je takođe rekao policiji da je imao aferu sa majkom troje dece već nekoliko meseci, piše Dejli mejl.

Ana Volš, menadžer nekretnina iz Masačusetsa, misteriozno je nestala 1. januara i pretpostavlja se da je mrtva, iako njeno telo nije pronađeno. Vlasti su optužile Brajana, njenog 47-godišnjeg supruga, za njeno ubistvo.

Policija je pronašla strašne dokaze koji ga povezuju sa zločinom, kao što su njena odeća i Gugl pretrage o tome kako raskomadati i odložiti telo za koje se tvrdi da su napravljene na tabletu njegovog sina.

Brajan Volš Foto:Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Tužioci su rekli da je svoju suprugu pretukao na smrt, a zatim je raskomadao u porodičnom podrumu. Brajan Volš je u četvrtak optužen pred Vrhovnim sudom u Norfolku.

Nekoliko dana pre smrti, Ana je rekla prijateljici da misli da njen muž ide u zatvor zbog prevare i da planira da ga napusti i preseli se u Vašington, piše u sudskim dokumentima. Ana je postala „neuobičajeno emotivna i izuzetno uznemirena“ kada je to priznala svom prijatelju za večerom, pišu novine.

Foto: Privatna arhiva

Brajanov advokat priznao je u četvrtak da je njegova majka unajmila privatnog istražitelja da prati Anu tokom putovanja u glavni grad zemlje jer je sumnjala da je imala aferu. Ali njen sin nije imao razloga da sumnja da njegova žena vara sve dok ona nije nestala, tvrdi advokat.

Tužioci su to negirali, rekavši da je Brajan opsesivno proveravao Instagram nalog muškarca iz Vašingtona za kojeg je verovao da je ljubavnik njegove žene. Oni su takođe tvrdili da je Brajan mogao mnogo da dobije ako Ana umre – na primer, oko 2,7 miliona dolara isplate životnog osiguranja.

No, odbrana je tvrdila da to nije bio motiv i da je Ana mogla da nestane sama od sebe. Volš se izjasnio da nije kriv za ubistvo, dovođenje policije u zabludu, ometanje pravde i nepropisan transport ljudskog tela.

Predviđeno je da se ponovo pojavi pred sudom u avgustu.

***

BONUS VIDEO: Brajan Volš na suđenju