Aleksandar Radulović Foto: Budi human

Porodica Aleksandra Radulovića (25) iz Lozovika kod Velike Plane, koji je od 6. februara u "budnoj komi" nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo, uspela je da sakupi sredstva i da ovog hrabrog momka odvede u Tursku na rehabilitaciju. Ipak, njihova borba tek počinje – potrebno je još sredstava za naredni period rehabilitacije koji mu sledi.

Aleksandrova sestra Tamara ističe za Nova.rs da je cela porodica zahvalna svim ljudima koji su doprineli da njen brat dobije novu šasnu za život.

Aleksandar Radulović Foto:Privatna arhiva

„Hvala svima što ste uz Aleksandra. On je toliko hrabar, borben, voljan da živi. Odlično napreduje, doktori su jako zadovoljni, vidi se poboljšanje njegovog stanja. Ipak, da bi nastavio put oporavka, potrebno je što pre sakupiti još sredstava“, kaže Tamara.

Aleksandar Radulović Foto:Privatna arhiva

Prema njenim rečima, sve što je do sada sakupljeno, uplaćeno je rehabilitacionom centru.

„Sve smo bliži njegovom oporavku, ali potrebna nam je vaša pomoć. Za 24 dana koliko smo ovde, uplaćeno je 22.000 evra. Pritom, tu su i dodatni troškovi. Budite uz Aleksandra, pomozite mu da bude onaj stari mladić pun života“, poručuje njegova sestra.

BONUS VIDEO: Budi human raskinuo saradnju sa niškom humanistkinjom – novac skuplja u kutijama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar