Aleksandar Radulović Foto:Privatna arhiva

Aleksandar Radulović (25) iz Lozovika kod Velike Plane živeo je život punim plućima, kao i svaki mladić u tim godinama, sve dok 6. februara nije doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću zbog koje je i dan danas u „budnoj komi“.

Aleksandar je imao tešku traumu mozga, potrebna mu je rehabilitacija, a kako njegova sestra Tamara Petrović kaže za Nova.rs, njegovo izlečenje nalazi se u jednom rehabilitacionom centru u Turskoj.

Svako kad bi upoznao Aleksandra, video bi koliko je ondobar, pozitivan i prijatan mladić koji voli život i želi da živi. Nažalost, ovde nema uslova za njegovo izlečenje, pa molimo sve dobre ljude da nam pomognu da Aleksandar ponovo stane na noge“, priča Tamara.

Pročitajte još:

Kako objašnjava, on se trenutno nalazi u jednoj bolnici u Smederevu.

Aleksandar Radulović Foto:Privatna arhiva

Smešten je tamo samo zato što je naša majka koleginica i lekari joj izlaze u susret da Aca tamo boravi. Inače, nijedna privatna bolnica nije htela da ga primi“.

Aleksandar Radulović Foto:Privatna arhiva

Aleksandar je te kobne noći bio u autu sa devojkom, a šta se zapravo dogodilo, niko ne zna.

To više nije ni važno. Njabitnije je da se on vrati svojoj porodici, da nastavi da živi život punim plućima. Dokazao nam je da je veliki borac. Bio je neko vreme u indukovanoj komi, doktori su ga probudili i od tada je u budnoj komi. Sve nas razume, sigurni smo u to, prepoznaje nas, pokušava nešto da nam kađe, trepće na naše reči. Imao je i koronavirus, upadao je tri puta u sepsu, stvorila mu se voda u stomaku. Još od marta, doktori su govorili mojoj majci da ima još dece, da je situacija sa Aleksandrom loša, sve negativno, ali mi ne želimo da verujemo u to. Prestali smo da slušamo sve te loše prognoze, verujemo samo njemu i Bogu“.

Aleksandar Radulović Foto:Privatna arhiva

Aleksandar je najmlađe dete u porodici. Njegove tri sestre se svaki dan mole za njegovo ozdravljenje.

Molimo se da nam se vrati ujka, deca stalno pitaju za njega. Njegovi prijatelji ga često posećuju, svima je pomagao kad god je trebalo. Mnogi od njih su se oženili, dobili decu, to je i Aca želeo, nažalost, san mu je prekinula užasna nesreća“.

Aleksandar Radulović Foto:Privatna arhiva

Ovaj mladić koji se trenutno bori za život, poznat je u Lozoviku kao aktivan, nasmejan momak pun adrenalina, a to pokazuje i njegov posao koji je obožavao da radi.

Aleksandar Radulović Foto:Privatna arhiva

Aleksandar je završio železničku školu, ai je radio bilborde po Beogradu, peo se gde god je trebalo. kad bi nam poslao sliku sa neke visine, nije nam bilo dobro. Bio je pun adrenalina, zdrava, mlada osoba. Verujem da je ovo neka promena za sve ono što je Aleksandar hteo pošto je u jednom trenutku bio jako nezadovoljan, sve mu je bilo bezveze u državi, hteo je da ide odavde. On je Vaga u horoskopu, ali sad smo videli da je zapravo jedan veliki i snažan lav jer prema svim prognozama lekara, on ne odustaje od borbe za život“, kaže naša sagovornica.

BONUS VIDEO: Pomozimo malom Bošku: 1032 na 3030

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar