Foto: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia (2022. godina)

Niko ne zna kako se zove, gotovo sve je o njoj tajna, ali dadilja porodice Đoković igra izuzetno bitnu ulogu u odgajanju dece.

Novak i Jelena Đoković su se u jednom trenutku našli na bitnoj raskrsnici. Trebalo je da odluče ko će brinuti o Tari i Stefanu kada oni budu okupirani obavezama.

PROČITAJTE JOŠ

Ubrzo je pala odluka na jednu damu koja je uvek smerno obučena i predstavlja i porodicu na pravi način. Ona se nekoliko puta pojavljivala na tribinama u toku prošle godine, a najveću je pažnju privukla tokom US Opena.

Naime, upravo je ona bila u prvom redu tribina (a ne u boksu) sa Tarom koja je stalno Novaku davala dodatnu snagu.

Najbolji teniser sveta i njegova supruga nisu želeli da povere čuvanje dece bilo kome, pa su po nekim informacijama detaljno proveravali sve detalje dama koje su se prijavile za verovatno izuzetno dobro plaćeni posao.

Navodno su bile ključne preporuke drugih poslodavaca, ali i poznavanje jezika. Naravno, ključan je bio sam pedagoški rad.

Jelena i Novak su insistirali na svim pojedinostima i tražili su osobu koja će imati sve kvalitete koje traže.

Želeli su da dama koja će imati koja će imati i delmičan uticaj i u vaspitanju dece bude osoba u koju će moći da imaju puno poverenje.

Bilo je mnogo insistira na rešavanju problema kroz komunikaciju i razgovor, nikakvo fizičko kažnjavanje nije dolazilo u obzir, pogotovo kada se zna da se u domu ni ne podiže glas na drugog.

Na kraju su uspeli da pronađu damu koja se uklapa u sve karakteristike, prosto štiklirala je sve kolone, a dadilja je vremenom postala pravi deo porodice, pa je i deca obožavaju.

Ova devojka često putuje sa njima, pa je čak i u loži tokom Završnog mastersa u Torinu bilo mesta za nju. Ona je uspela da se prilagodi i stalnim putovanjima koji su realnost profesionalnog tenisera.

Dugo nismo mogli da vidimo nijednu fotografiju dadilje, ali je prošle godine prvi put uslikana u Torinu. Mnogi su oduševljeni njenom lepotom, iako identitet i dalje nije poznat.

Ova lepotica je ostala misteriozna, ali je sve vreme finala US Opena držala Taru u rukama. Njih dve su se nalazile tik pored samog centra igrališta, a Novak je nekoliko puta komunicirao sa ćerkom.

I dalje se prepričava šta mu je Tara pokazala usred meča i tako mu dala dodatnu snagu.

Tara Đoković
Foto: Nova.rs

Nakon finala u Torinu zabeležene su veoma emotivne scene. Novak je 98. titulu u karijeri proslavio sa decom, kojima je ljubio ruke, a Tara i Stefan su kasnije imitirali oca uz osmehe.

U porodici Đoković važi jedno bitno pravilo, o čemu je Jelena Đoković govorila na jednom panelu:

„Stefan i Tara su prva generacija dece u našoj porodici koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, baba i deda, Novakovi takođe. Verujem da to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista može promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti“.

BONUS VIDEO Novak Đoković – Tejlor Fric 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar