(AP Photo/Ng Han Guan)

U danima posle intervjua bivšeg direktora Najkija, mnogo se bure podiglo oko imena Novaka Đokovića.

Tijeri Žiber, izvršni direktor francuskog „Lakosta“ kazao je da je zadovoljan saradnjom sa Novakom Đokovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogi su se prethodnih godina pitali koliko će Đokoviću ostati sponzora, posebno posle proterivanja iz Australije zbog činjenice da nije vakcinisan protiv koronavirusa.

Francuzi, čiju odeću Đoković nosi od 2017. ostali su uz njega u tom periodu i sada ubiraju plodove, pošto je Novak izjednačio grend slem rekord Rafaela Nadala, posle 22. titule baš u Australiji.

Na sve to, Novak je saradnju sa „krokodilom“ obznanio u periodu kada je bila evidentna kriza u formi i igri i sve je vratio godinu kasnije kada se vratio teniskoj dominaciji na Vimbldonu.

Žiber se nenadano uključio u deo rasprave koju su pokrenule reči Majka Nakadžime, nekadašnjeg teniskog direktora Najkija.

„Lakost je ponosan što ima Noleta i nikada ne bi izabrao Nadala, uz dužno poštovanje prema njemu. Hvala Džuli Sojer na engleskom prevodu“, napisao je Žiber.

Nakadžima je rekao da su nad Đokovićem „konstantno crni oblaci kontroverzi“, zbog kojih bi pre birao „savršeno čist imidž Rodžera Federera i Rafaela Nadala“.

Zapitao se i zašto je uvek Novak u vezi sa određenim kontroverzama, a Žiber je odgovorio na konstataciju jednog Nadalovog fana da Najki nikad ne bi birao Srbina, te da Đoković nije neko ko će privući ljude koji kupuju robu američkog brenda.

BONUS VIDEO: Čišćenje murala Novaka Đokovića na Kosovu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar