Foto: Youtube/Handbal nation/Printscreen

Bizarne scene na rukometnoj utakmici.

Dejan Milosavljev bio je akter jedne od najbizarnijih utakmica u rukometu poslednjih godina. Reprezentativni čuvar mreže, popularni „Banda“ povredio je dvojicu rivala na utakmici Evropske lige.

pročitajte još

Njegov tim Fukse Berlin pobedio je Kadeten Šafhauzen 30:24. On meč nije završio zbog crvenog kartona koji je dobio kada je nenamerno povredio dvojicu protivničkih igrača, ali i sebe.

Na Lukasa Herburgera je pao i legao preka njega svom težinom, zbog čega ga je lekarski tim odmah poslao na dalja ispitivanja.

Tu nije bio kraj, nije prošlo mnogo, a Srbin je nogom zakačio Zorana Markovića, koji se našao blizu njega u golmanskom prostoru, kada se podigao na šut. Od udarca u lice rukometaš je pao u nesvest, a Milosavljev je povredio nogu.

Zbog ovog poteza je dobio crveni karton.

„Ovo nikada nisam doživeo. Čak smo dvojicu igrača posle utakmice morali da vozimo u bolnicu“ izjavio je sportski direktor David Graubner Kadeten Šafhauzena.

Pobeda je obezbedila plasman u polufinale Evropske lige berlinskom timu, koji je uspeo da nadoknadi zaostatak od pet golova iz prvog meča.

Na snimku možete videti sporne situacije od 7:35 do 9:25:

BONUS VIDEO Fudbaler pao u nesvest, Ronaldova reakcija će vas iznenaditi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar