Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Srpski fudbaler Luka Jović nije u nekim ozbiljnijim planovima svog kluba.

Italijanski mediji su javili da Fjorentina nije registrovala za utakmice Lige konferencija, što gotovo sigurno znači da do kraja prelaznog roka napušta klub.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener „viole“ Vinčenco Italijano ne računa na Luku za dvomeč sa bečkim Rapidom i mediji sa „čizme“ pišu da će ostati u Firenci.

To je pouzdan znak, smatraju oni, da će klub računati na njega u italijanskom prvenstvu dok se ne nađe neka bolja ponuda.

Ovog leta je za Jovića bio zainteresovan njegov nekadašnji klub, Crvena zvezda, ali do tog posla bar za sada nije došlo.

Luka se u Fjorentini nije idealno snašao posle dolaska iz Real Madrida, mada se verovalo da će nastaviti stopama Dušana Vlahovića koji je otišao u Juventus prošle godine u januaru.

Italijani navode da bi za njegove usluge mogao da bude zainteresovan Milan, a da je ključni šraf u tim pregovorima menadžer Falji Ramadani koji ima dobre odnose sa oba kluba.

Srpski fudbaler i reprezentativac u Fjorentini ima ugovor do 2024. godine, s tim što bi u Milan mogao da ode za dva i po miliona evra. Tamo bi 25-godišnji špic potpisao ugovor na godinu dana uz opciju produženja za još godinu, s tim što bi pola zarade otišlo Real Madridu koji je Luku pustio bez obeštećenja u Firencu.

BONUS VIDEO: Leo Mesi – fudbaler koji svakim danom nastavlja da ispisuje istoriju fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar