Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar kaže da njegov tim nikako ne sme da potceni ekipu Vojvodine.

Zvezda se sastaje sa novosadskim timom u subotu od 16 časova na gostujućem terenu stadiona „Karađorđe“ i ima imperativ pobede u poteri za večitim rivalom Partizanom.

PROČITAJTE JOŠ:

„Poznajemo Vojvodinu veoma dobro. Reč je o ekipi koja je u formi i koja je u tom naletu savladala TSC u prethodnom kolu, a mi dolazimo u Novi Sad gde teren nije u sjajnom stanju, ali moramo da se prilagodimo i pobedimo utakmicu. Ne postoji druga opcija za nas“, rekao je Bahar pred meč.

Njemu na utakmici u Novom Sadu verovatno neće svi fudbaleri biti na raspolaganju, jer je Piter Olanjinka za sada van stroja.

„Mislim da Olanjinka neće biti spreman da sutra zaigra, ali se bolje oseća. Nadam se da će sledeće nedelje moći da pomogne. Što se tima tiče, videćemo posle treninga, ali većina igrača se dobro oseća, tako da će svi sem Olanjinke moći sutra da pomognu“, kaže Bahar.

Izraelski stručnjak je pre nekoliko sedmica rekao da će tokom reprezentativne pauze dobro analizirati šta mora da se promeni da bi Zvezda zaigrala bolje, što je u prvenstvu falilo poprilično.

„Na pauzi sam otišao u Izrael da se vidim sa porodicom, to je bilo izuzetno važno za mene, ali sam analizirao i naše utakmice. Imam dosta zaključaka, svestan sam šta treba da promenimo. Moramo da popravimo mentalni status igrača, pristup, kao i da prilagodimo taktiku. Sutra ćete imati priliku to da vidite, uprkos tome što nas čeka teška utakmica na lošem terenu“, kazao je Bahar.

Svestan je i da nekoliko narednih nedelja može mnogo da znači ekipi za nastavak čitave sezone.

„S jedne strane imamo teške utakmice u Superligi i Ligi šampiona, ali je pred nama šansa da preokrenemo sezonu. Čeka nas teška utakmica, kao i protiv Jang Bojsa, ali je to prilika da preokrenemo sezonu u našu korist“, naveo je Barak Bahar.

BONUS VIDEO: Fudbalsko remek delo Nilsa Petersena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar