Teodora Džehverović progovorila je o ljubavi svog brata Save sa 15 godina mlađom Adrianom Kadar, a zatim se osvrnula i na nastavak dopisivanja sa fudbalerom Nejmarom.

Pevačica Teodora Džehverović pojavila se na MAC dodeli nagrada i za medije je govorila o aktuelnoj aferi i navodima da je njen brat Sava oženio petnaest godina mlađu devojku Adrijanu Kadar. Pričala je i o kraju svoje veze sa košarkašem Ninom Čelebićem, a poručila je i da ponovo želi da se zaljubi.

PROČITAJTE JOŠ

„Ostvarila sam sve što sam maštala. Sve što još dođe za mene je samo plus. Radim na tome da u ovoj godini budem zaljubljena u život. To nisam bila do sada, bilo je mnogo razloga. Ove godine ću postati tetka, ne znam da li ima veće sreće od toga“, rekla je Teodora koja je zagonetno odgovorila na pitanje o brazilskom fudbaleru Nejmaru, koji joj je poslao poruku.

„Neću da otkrijem da li mi je Nejmar još nešto pisao na Instagramu. Dovoljno sam otkrila samo da zagolicam maštu. To što se javio nije mala stvar“, rekla je ona.

„Dada nije mogla da dočeka da se ja vratim sa nastupa. Osetila sam da je trudna, pitala sam je ‘kada si poslednji put radila test?’. Ona me je pozvala i plakala je od sreće. Dada je mlada, moram biti uz nju, ja sam neko ko je njoj najbliži pored njene majke i porodice, ali naravno očekuje se da budem tu i to je negde i moja potreba“, poručila je Teodora.

Njen brat Sava i 15 godina mlađa influenserka Adriana našli su se nedavno na meti žestokih komentara zbog velike razlike u godinama. Oni su romansu započeli kada je Adriana imala samo 15, a on 30 godina i upoznali su se tako što joj je on bio profesor.

„Ružno je da se bavimo Tviterom, kada se sazna da se neki novi život rađa. Ja lično ništa lepo o sebi nisam pročitala na Tviteru, zašto bih čitala te gnusne komentare“, rekla je pevačica o tome.

BONUS VIDEO: Teodora Džehverović o kandidatima na IDJ Show takmičenju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar