Ljiljana Stjepanović Foto: Zoran Lončarević

Ljiljana STjepanović već decenijama važi za jednu od naših najboljih glumica, a imali smo priliku da je gledamo u brojnim domaćim ostvarenjima.

Između ostalog, brojna publika je pamti po ulozi Radojke u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, a malo ko zna da je u tom ostvarenju glumila i Ljiljina unuka Ksenija Repić.

Ksenija je tunačila lik male Milice, unuke Radašina i Radojke, a glumačku karijeru je nastavila da gradi i nakon završetka snimanja.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ksenija je već sa godinu i po dana odgledala jednu od mojih predstava, a budući da sam je stalno dovodila na probe, ona je pravo pozorišno dete koje je raslo iza kulisa. Za nju je scena prirodan ambijent i nije neobično što ju je toliko zavolela. Bila je veoma mala kada je počela da pravi ‘pjedstave’ za sve nas u kući. Sa četiri godine držala sam joj časove glume, a ona je sve upijala. Tada sam jasno uočila da je talentovana za glumu. Bila sam ponosna jer nisam od onih glumica koje kažu: ‘Ne daj bože da mi dete bude glumac!’ Ja sam savršeno srećna u svom poslu, tako da ne vidim razlog zašto bih joj branila da se time bavi“, izjavila je jednom prilikom Ljiljana Stjepanović, prenosi „Glossy“.

Ksenija Repić Foto:Screenshot/Instagram/repic____

Može se primetiti da Ksenija liči na svoju baku, a od svog glumačkog sna ne želi da odustane.

Ksenija Repić Foto:Screenshot/Instagram/repic____

„Imam razmak između zuba na baku, i dosta ličim na nju kad je bila mlada. Volela bih da postanem glumica, jer mislim da su glumci večita deca, a ja ne bih nikad želela da odrastem“, rekla je svojevremeno Ksenija.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare