Vojislav Voja Brajović, predsednik UDUS-a Foto: Vesna Lalić

Voja Brajović decenijama je gradio glumačku karijeru i ostvario veliki broj uloga u kultnim ostvarenjima, a pored profesije posvećen je porodičnom životu i zajednici koju godinama neguje sa 23 godine mlađom koleginicom Milicom Mihajlović.

Milica Mihajlović ušla je u svet glume kada je imala 28 godina, a zapaženu ulogu odigrala je u seriji „Otvorena vrata“, gde je tumačila lik Anke.

PROČITAJTE JOŠ:

Glumica je ćerka autora knjige „Kad su cvetale tikve“, Dragoslava Mihajlovića.

Ono što posebno intrigira javnost kada je u pitanju biografija Milice Mihajlović, jeste njen brak sa slavnim glumcem Vojom Brajovićem.

Milica je od Voje mlađa 23 godine, a 2002. su se venčali nakon čega su dobili i sina Relju.

Milica Mihajlović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Milica je puna života, optimizma i talenta. Taj spoj je dragocen za svakog ko se sa njom druži na bilo koji način. Relja je jedna Milicina vrlo hrabra odluka, moja nije. Ja sam uvek govorio prosto da to ne mogu, jer ne mogu. Eto, to je isto jedna od bitnih njenih karakteristika, da učini ono što misli da treba da učini. Učinila je bolje nego što sam ja mislio. Ja sam sada mator za tu vrstu roditeljstva, ali je zato to sad nekako slađe. Sve su to bile odluke mojih hrabrih supruga. Da sam ja odlučivao ne bi ni bilo dece. Sigurno“, rekao je Voja Brajović svojevremeno u emisiji „Sve što mi pripada“.

Milica Mihajlović, Voja Brajović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pre braka sa Milicom Voja je bio u braku sa Ljiljanom, koju je pre njihovog venčanja poznavao dugi niz godina. Sa njom ima ćerku Iskru koja se bavi glumom i sina Vukotu koji je poznati maneken.

BONUS VIDEO: Voja Brajović o svojim kolegama koji više nisu živi i starosti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare