Slaviša Binić, Igor Miklja na otvaranju prodavnice brenda Aeronautica Militare Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je uz prisustvo diplomatskog kora i uticajnih članova modne industrije u šoping centru Galerija otvorena prva zvanična radnja poznatog italijanskog modnog brenda Aeronautica Militare.

Početak rada za sada jedine prodajne lokacije u regionu najavio je novi ambasador Republike Italije u Srbiji, njegova ekselencija, Luka Gori.

PROČITAJTE JOŠ:

On je tom prilikom istakao značaj poslovne saradnje Italije i Srbije u više domena a posebno u segmentu modne industrije, čemu je svedočilo i sinoćnje otvaranje.

Početku rada prve radnje Aeronautika Militare modnog brenda prisustvovali su poznati manekeni, glumci i pevači. Modna industrija bila je predstavljena Boškom Jakovljevićem, Tamarom Paunović i kolegama koji su gostima i medijima prikazali najatraktivnije odevne modele kolekcije za jesen i zimu 2022. godine.

Stevan Anđelković na otvaranju prodavnice brenda Aeronautica Militare Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Gosti na svečanom otvaranju bili su i pevač Stevan Anđelković, glumica Lena Bogdanović i drugi. Najviše pažnje privukao je Kiki Lesendrić iz grupe Piloti koji je sa okupljenim medijima pričao o svom novom albumu i planovima za beogradski koncert sledećeg avgusta.

Stevan Anđelković na otvaranju prodavnice brenda Aeronautica Militare Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Italijanski modni brend Aeronautica Militare postoji već 61 godinu i decenijama neguje specifičan „military look“ koji je izveden kroz najkvalitetniju moguću izradu odevnih predmeta za muškarce, žene i najmlađe. Prva radnja u Srbiji i regionu sada je lokacija na kojoj će kupci moći da pronađu i nove odevne predmete iz kolekcija za jesen i zimu 2022. „Active“, „Pilot“, „Urban“ i „Heritage“.

BONUS VIDEO: Nina Radulović na događaju Stefana Đokovića