Enrike Iglesijas, Dado Polumenta i Saša Kovačević Foto: SUZANNE CORDEIRO / AFP / Profimedia/M. M./Antonio Ahel/ATAImages

Opšte je poznato da su nekim glumcima određeni filmovi bili životna prekretnica, jer su tokom snimanja upoznali neke od svojih velikih ljubavi, ali malo ko zna da su se ovakve situacije desile i mnogim pevačima.

Naime, tokom snimanja spotova neretko se dešavalo da se pevači, ali i pevačice zaljube, a neki su i dan-danas zajedno.

PROČITAJTE JOŠ

Pop pevač Saša Kovačević je od početka karijere važio za zavodnika, a iako je sada u dugoj vezi, svojevremeno je priznao da je često bio sa devojkama iz svojih spotova.

„Jesam, da. Uvek smo gledali da budu lepe. Bio sam mlad i zelen“, šturo ali jasno rekao je kantautor, koji je tom prilikom ispričao i kako je jedna od tih devojaka, umesto u njegovoj, završila u sobi njegovih roditelja:

„Jednom prilikom, bili smo ta devojka i ja u mojoj sobi, otišla je do toaleta na kratko… Pošto je prvi put bila u mom stanu, pogrešila je sobu i krenula je baš kod oca i majke u krevet. Kad se keva probudila…“

Saša Kovačević Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kovačević je ranije bio u dugoj vezi sa Jovanom Jocić, koja se takođe pojavila u njegovom spotu za pesmu „Lapsus“, kada su i započeli vezu. I pre nje je bio u vezi sa dvema devojkama, Ivonom Laković i Jovanom Koković, koje su imale glavne uloge u njegovim spotovima.

Vlado Georgiev godinama je važio za velikog zavodnika i neženju. Ipak, sve se promenilo kada je upoznao Milicu Samardžiju. Vlado Georgiev danas uživa u ljubavi sa 15 godina mlađom lepoticom, sa kojom je dobio ćerke Sofiju i Elenu.

Oni su se upoznali na snimanju spota za njeogvu pesmu „Iskreno“, a iako su brzo otpočeli romansu, Georgiev se trudio da to što duže krije. Uslikani su prvi put zajedno tokom leta 2014. godine u njegovom rodnom Herceg Novom, međutim, nakon toga je usledio i raskid. Kada je prošlo par meseci, Vlado i Milica su u Beogradu rešili da daju ljubavi još jednu šansu, a večiti neženja je tada rešio da se smiri.

Pevač Dado Polumenta i njegova supruga Ivona upoznali su se 2015. godine na snimanju spota za pesmu „Za tebe uvek biću tu“.

Njih dvoje su se upoznali slučajno 2015. godine i ubrzo dogovorili njeno učešće u njegovom spotu za pesmu “Za tebe uvek biću tu”, a potom ju je angažovao i za drugi spot, za numeru “Ovisan sam o njoj”, ispričao je pevač svojevremeno za „Puls“.

„Prvi put kada sam je video, pomislio sam ’evo je Talija’. Tih dana smo tražili devojku sa prirodnom lepotom i nekom posebnom energijom koja će moći da iznese tu ulogu. Doživeo sam nešto neverovatno kada sam je ugledao, kao da se sklopila svaka kockica u trenu i postavila moj život na noge, a više od dva meseca smo pre toga tražili baš takvu osobu. Osvojila me je svojom iskrenošću, lepotom, vaspitanjem i svim onim za čim sam tragao godinama. Na prvu loptu je pomislila da joj se udvaram na taj način što sam spomenuo da treba da sarađujemo, što je mene uvredilo jer zaista sam je doživeo kao osobu koja bi bila idealna za pomenutu ulogu. Nismo se čuli posle toga sigurno mesec-dva dana. Te noći kada smo se upoznali, ja sam se već pohvalio saradnicima da sam našao Taliju i poslao sam im njen kontakt i fotografije da pogledaju. Oduševljeni saradnici su dogovorili sa Ivonom snimanje spota, a da nisam ni znao. Tako je to kada sudbina umeša prste. I kada su mi javili da će ipak ona biti u spotu, bio sam uzbuđen. Kada smo se upoznali malo bolje i posle saradnje na dva moja spota gde smo dugo razgovarali, oboje smo osetili istu želju i skapirali da smo rođeni jedno za drugo. Bez razmišljanja počeli smo da se zabavljamo i eto“, prisetio se Dado upoznavanja sa devojkom koja je postala njegova treća supruga i sa kojom danas ima dvoje dece.

Nikolija i Relja Popović zajedno su od 2014. godine, kada su se upoznali na snimanju spota za pesmu „Alkohola litar“, dok je Relja još uvek bio u sastavu grupe „Elitni odredi“.

Iako su oboje veoma popularni, pre svega kod mlađe publike, o njihovom privatnom životu se ne zna mnogo. Poznato je da je pevačica na početku njihove romanse u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu. Kako je Nikolija jednom prilikom istakla za brak je neophodno da bude skriven od očiju javnosti, a za njihov je rekla da je medijima dosadan, kao i da joj je zbog toga drago. Dans imaju dve ćerke, Reu i Hanu, ali se nikada nisu venčali.

Pevač Lexington benda Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra imaju nešto drugačiju priču. Ona se pojavila u spotu njegovog benda za pesmu „Prišla“ i mnogi su mislili da su se tada upoznali, ali su se upoznali mnogo ranije. U jubavi su već više od decenije, a Aleksandra je doktorka.

Možda i najpoznatiji ovakav primer su Enrike Iglesijas i njegova izabranica. Svetski poznati pevač i nekadašnja ruska teniserka Ana Kurnjikova već više od dve decenije su zajedno, ali privatnost kriju od javnosti.

Sve počinje kada su se upoznali na snimanju spota za pevačevu pesmu „Escape“ 2001. godine, iako su ih paparaci snimili zajedno tek godinu dana kasnije. U tom spotu, Ana glumi devojku u koju je on zaljubljen i na kraju postaju par. Poznato je da Enrike i Ana imaju troje dece, a deliće iz njihovog života povremeno podele sa pratiocima na Instagramu.

Tokom leta 2007. godine, mediji su preneli vest o njihovom raskidu, a sam Iglesijas je rekao da su bili venčani i da su se razveli. Kasnije je u intervjuima rekao da je to bila samo šala, da su oni i dalje zajedno.

Svetski mediji su 2010. godine objavili da se par tajno venčao, ali ni to nikada nije ni potvrđeno ni demantovano.

BONUS VIDEO: TOP 5 domaćih glumaca koji su uspeli u inostranstvu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar