Olivera Viktorović i Dragomir Bojanić Gidra Foto: Amir Hamzagic/ATAImages, Screenshot

Glumica iznela sve detalje.

Olivera Viktorović igrala je u brojnim filmovima, a imala je tu čast da deli kadrove sa velikim Dragomirom Bojanićem Gidrom.

PROČITAJTE JOŠ

U filmu „Žikina ženidba“ trebalo je po prvi put da se obnaži ispred kamera, a iako joj uopšte nije bilo svejedno, Gidra ju je ohrabrio.

„Ja sam se prvi put obnažila u filmu ‘Žikina ženidba’. Bilo mi je jako neprijatno kada je trebalo to da uradim. Pitala sam se kako ću, šta ću? Gidru sam znala iz viđenja. On je bio prijatelj mog oca. Viđala sam ga u bifeu kao dete, to je bilo to. On je video da sam ja u frci i zvao me je da mu priđem. Tada je već imao moždani udar, jedna stana mu je bila malo oduzeta. Rekao mi je: „Samo ne pravi dramu i pravi se kao da imaš rolku. Kao da si do grla obučena. Slobodno!“, izjavila je glumica u emisiji Puls Srbije, a onda je dodala:

„Gledala sam ga začuđeno, a on mi je objasnio da ako ljudi vide da se ja stiskam i da mi nije prijatno, svi će i da primete da sam naga, jer ću tako na to skrenuti pažnju. Ima nečega u tome što je on rekao. Stvarno sam se osećala kao da imam rolku i posle toga više nikada nisam imala taj problem. To je deo našeg posla i kad mora mora. Jedino što ne volim to je kada za to postoji razlog nego se skidamo samo da bismo se skinuli.“

BONUS VIDEO Aleksandra Cipka za Nova.rs To što se smelije oblačim, ne znači da sam žena lakog morala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar