Milica Todorović smršala 15 kg, pa pokazala izvajane trbušnjake u bikiniju

Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Milica Todorović mesecima je bila na specijalnom režimu ishrane kako bi dovela liniju do savršenstva, a s obzirom na poslednju objavu, trud se očigledno isplatio.

Naime, Milica je na fotografiji pozirala u crnom kupaćem kostimu, puštene kose, a u prvom planu su bili savršeni trbušnjaci koje je dobila nakon što je smršala čak 15 kilograma.

Milica Todorović. Foto: Instagram/milicatodorovicofficial

PROČITAJTE JOŠ

Kako se pevačica nedavno vratila sa letovanja u Egiptu, gde je lepo preplanula i dobila bronzanu boju, sada je ovom objavom istakla i novu figuru i novu boju.

Milica je nedavno u razgovoru za Nova.rs podelila utiske s ovog putovanja, te istakla da se u Egiptu uvek sjajno provodi.

„Egipćani su šašavi. Tamo su me zvali ‘Five star’. Čuli su da sam pevačica, pa je na plaži svaki dan bilo ludilo. Naučili su malo srpski jezik, pa su mi govorili ‘Kako si lepa’“, rekla je Milica, pa se osvrnula na letovanje u Egiptu sa bivšim dečkom Radetom Kovačevićem, rođenim bratom pevača Saše Kovačevića.

„Ove godine nisu nudili kamile za mene, ali kada sam bila sa Radetom Kovačevićem pre 10 godina, njemu su nudili 12 kamila za mene. Rade je rekao: ‘Nikako’, a oni su ga pitali da li ima makar sestru“, ispričala je Milica.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar