Mili i Đorđe otkrili šta misle o spornim stajlinzima učesnica „Zvezda Granda“

Showbiz 11. apr 202220:06 > 20:12
Podeli:
Aleksandar Milić Milli i Đorđe David
Aleksandar Milić Milli i Đorđe David Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

U poslednjoj emisiji "Zvezda Granda" digla se velika prašina zbog stajlinga takmičarki Maje Đorđević i Anastasije Ićurup, koje su po mišljenju pojedinih članova žirija bile vulgarno obučene.

Pred današnje snimanje nove epizode svoj sud o ovoj situaciji dali su Aleksandar Milić Mili i Đorđe David.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mislim da izgleda da je u žiriju podela na mlađe i starije genercija, ali tako je danas i u društvu. Ja sam u mlađoj, ovoj najmlađoj (smeh). Mislim da nijedan performams ne sme da se tretira kao seksualni objekat. Ja sam bio, na primer, u Parizu na baletu gde su svi bili goli, kada bi njih gledali kao seksualne objekte ne bi imalo smisla onda dolaziti. Želim da zadržim tu slobodu kod izvođača, neko ide na energiju, neko ide na izgled, neko će da obuče haljinu do poda i da otpeva nešto fantastično. Raznolikost i treba da postoji i to treba da se neguje. Devojke nisu bile uopšte vulgarne i dale su sve od sebe“, rekao je Mili.

Kao i uvek i Đorđe David je bez dlake na jeziku dao svoj sud, budući da je upravo on mentor Maji, koja se našla na meti loših komentara.

"Bekuti se pokvario menjač pošto ima taj poluatomatski, to su ti neki prvi modeli davno napravljeni. Mora da se radi menjanje ulja na menjaču, pošto to Bekuta nije uradila, pričam o mašini u glavi, sad taj menjač mora da popravi. Edita, Breskvica, Teodora Džehverović, Džidža, Sara Jo, mnogo njih fura tu priču kada je garderoba u pitanju, kako to kažu ovi matori u žiriju one su "polugole". Te devojke koje sam sad pomenuo, na koje su se i ugledale kandidatkinje zbog kojih je svađa i nastala, ugledaju se na mnoge svetske zvezde, što je potpuno normalno kada je u pitanju dvadeset i prvi vek", rekao je Đorđe.

Foto: Z. K. Munja/Grand

"Imali smo Makedonku koja se pojavljivala u bodiju, imala je asocijacija na raznorazne priče i gledali su joj kroz prste i sada su odjednom doživeli neko prosvetljenje, ma čista glupost", zaključio je Đorđe David.

BONUS VIDEO: Mili o Ceci i Zvezdama Granda 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.