Foto: Arhiva

"Danas u naletu nezaustavljive inspiracije sam uradio portret Jelene Karleuše očima Pabla Pikasa i mozgom svezanim u kubizam na snimanju čuvenih "Zvezde Granda", napisao je Aleksandar Milić Mili u opisu fotografije na svom Instagram profilu.

PROČITAJTE JOŠ

Muzički direktor „Grand“ produkcije Aleksandar Milić Mili na poslednjem snimanju emisije „Zvezde Granda“ nacrtao je portret Jelene Karleuše. Naime, osnivač grupe „Miligram“ na papiru je iscrtao golu pevačicu, a akcenat je stavio na njene velike grudi. Kada je članovima žirija tokom pauze pokazao papir, svi su se smejali, posebno Karleuša koja mu ništa nije zamerila. Šta više, bilo joj je zanimljivo.

Mili je papir uslikao telefonom i objavio na svoj Instagram profil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

„Danas u naletu nezaustavljive inspiracije sam uradio portret Jelene Karleuše očima Pabla Pikasa i mozgom svezanim u kubizam na snimanju čuvenih zvezde „Granda“, napisao je Milić u opisu slike na društvenoj mreži.

Mili je inače pre dve godine snimio duetsku pesmu sa Jelenom pod nazivom „Marihuana“ koju su ekranizovali. Numera je izazvala brojne komentare jer niko nije očekivao njihovu saradnju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter