Luna Đogani i Marko Miljković Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Jutjuber i bivši rijaliti učesnik Marko Miljković priveden je nakon sukoba sa komšijama.

Marka Miljkovića policija je privela po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva i određen mu je pritvor od 48 sati, a danas je doveden na saslušanje koje je trajalo satima, kako pišu domaći mediji.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznato je da Marko zajedno sa suprugom Lunom Đogani ima svoj Jutjub kanal, od kojeg oboje zarađuju. Njihov odnos pratile su brojne turbulencije, a oboje su svoju privatnost izložili javnosti prvobitno u rijaliti programu, a potom i na Jutjubu, gde profitiraju od sadržaja koji dele.

Pre nego što je priveden, Marko je zabeliežio snimak u svom stanu nakon dolaska policije. Ovaj video podeljen je na Jutjubu i već broji stotine hiljada pregleda. Tako je Marko i dok je bio u pritvoru pasivno zarađivao od ove platforme.

„Stan 34 iznad mene je nesavesno i bez mog odobrenja prosipao smeće i pomije po mojoj terasi koju ja moram da čistim. Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio na stan koji se nalazi gore i ja ću za to da snosim odgovornost“, istakao je Miljković u poslenjem video-snimku na svom Jutjub kanalu pre hapšenja kojim je zabeležio razgovor sa policijom.

Od službenog lica je dobio pitanje da li je ikada pokušavao da prijavi policiji komšije zbog njihovog „problematičnog ponašanja“ na koje se jutjuber žalio, na šta je on odgovorio da je išao da im skrene pažnju zbog „bacanja pomija“, te su, kako ističe, prebacili odgovornost na investitora, što je njega navelo da im se „osveti“.

U snimku se vidi kako policija napušta njegov stan i odlazi u stan komšija na koje se Miljković žalio.

Podsetimo, Marko Miljković priveden je nakon sukoba sa komšijama iz zgrade u kojoj živi sa suprugom Lunom i ćerkama Mijom i Lanom.

Marko Miljković je nakon privođenja odvezen u Urgentni centar, gde je bio u pratnji policije i sa lisicama na rukama, a potom je odveden na Kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ gde su mu obavljeni pregledi.

BONUS VIDEO: Vesna i Đole Đogani na koncertu Aleksandre Prijović u Tuzli

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare