Luke Black, pobednik pesme za Evroviziju i Konstrakta Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ana Đurić Konstrakta predstavljala nas je prethodne godine na Evroviziji u Torinu, gde je pesmom "In corpore sano" osvojila evropsku publiku.

Na ovogodišnjem izboru „Pesme za Evroviziju“ Luke Black odneo je pobedu, te će predstavljati Srbiju u Liverpulu, a Konstrakta je ocenila mladog muzičara:

PROČITAJTE JOŠ:

„Luke Black čini mi se da je najsadržajniji marterijal koji može lepo da komunicira na Evroviziji, ali svideo mi se i Filip Baloš i Džipsi i Egret. Bilo je pesama koje su mi se svidele i u kojima sam videla mogućnost da odu dalje“, rekla je Konstrakta za N1, pa se osvrnula na brojne komentare da je upravo ona ohrabrila mnoge umetnike da eksperimentišu na domaćem izboru za pesmu za Evroviziju:

„Volela bih da nismo džabe krečili, da to jeste neki razvoj ovog festivala.“

Foto: Printscreen Nova S/Video

Konstrakta je govorila i o temi pesme koju Luke Black izvodi, pa je istakla da on peva o tome da mi spavamo, dok svet gori.

„Ima i prateći vizual koji to podržava, a i anplaguje, isključuje igrače na bini i to čudovište umire. Tema jeste aktuelna, ali nikada se ne zna da li ima šanse u Liverpulu“, ispričala je umetnica.

Mladom muzičaru je dala savet pred odlazak u Liverpul:

„Izgleda da sam mu rekla da spava, da se zabavi i da vredno radi.“

Luke Black Foto: Printscreen/RTS

Konstrakta je otkrila i da li joj je Luke Black nećak, o čemu se pričalo u javnosti.

„Mene to zabavlja. Priča se i da sam mu napisala pesmu u roku od tri minuta dok je spavao. Ja sam mu možda metaforički tetka“, rekla je Konstrakta.

BONUS VIDEO: Luke Black na „Pesmi za Evroviziju“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar