Kejt Midlton Foto: REUTERS/Toby Melville

U ovakvom izdanju je do sada nismo viđali.

Princ i princeza od Velsa, Kejt Midlton i Vilijam, pojavili su se na dodeli nagrada za doprinose na polju zaštite životne sredine “Ertšot“ u SAD.

PROČITAJTE JOŠ:

Kao i obično, veliku pažnju privukao je princezin stajling.

Naime, Kejt se ovog puta pojavila u dugoj, uskoj zelenoj haljini, a stajling je upotpunila dijamantskom ogrlicom koja je nekada pripadala princezi Dajani.

Posebnu pažnju privukla su gola ramena princeze od Velsa, budući da je poznato da pravila u Bakingamskoj palati to zabranjuju, te je javnost više puta zamerala Megan Markl pojavljivanje u kreacijama sa golim ramenima.

Prvi put su upravo na venčanju Megan i Harija svi komentarisali njenu venčanicu i govorili kako je odabirom modela sa golim ramenima „pokazala nepoštovanje prema kraljevskoj porodici“, te da im na taj način „prkosi“.

Ipak, Kejt je za svoj izgled dobila samo komplimente, a strani mediji su preneli da je Kejt Midlton ovog puta odlučila da iznajmi haljinu, te da ju je kraljevska porodica naručila sa internet platforme za iznajmljivanje koja naplaćuje između 91 dolara i 238 dolara za iznajmljivanje haljine.

Tako su ovo izdanje princeze od Velsa proglasili jednim od najizazovnijih, ali i najjeftinijim koje je do sada nosila.

BONUS VIDEO: Princ Vilijam i Kejt Midlton gledaju Đokovića