Gale Kerber o porocima: Folkeri se odvaljuju od droge i alkohola

Showbiz 28. jul 202210:16
Podeli:
Goran Šepa Gale Foto: Ivan Dinić/Nova S

Muzičar je govorio o svojim lošim navikama.

Goran Šepa poznatiji kao Gale Kerber, istakao je da se poroci uvek pripisuju rokerima, a da ni folkeri ne zaostaju u konzumiranju droge i alkohola.

PROČITAJTE JOŠ:

Gale trvdi da ne poseže za drogom, ali da alkohol umereno konzumira.

"Alkohol i drogu vežu za rokenrol, a alkohola i droge ima u folku i repu. Alkohol je prisutan svuda, nije vezan samo za muziku. Danas u folkloru imate više ljudi obučenih kao rokeri, a da nemaju veze s rokenrolom. Danas se sve pomešalo, svako ima tetovažu, stvar izbora. Ne mogu da budem košarkaš, imam 1,77, voleo bih Jokiću da udarim rampu, ali ne mogu. Droga je takođe svuda prisutna, uzmi ili ostavi, to je izbor", rekao je Gale.

Beer fest, Bir fest, drugo veče
Goran Šepa Gale Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

"Nešto sitno, ne znam ko nije probao. Nemam pravo da kažem bilo šta jer sam javna ličnost i mogu da utičem, tako da nemam pravo da navijam za Zvezdu ili Partizan, nemam pravo da utičem na ljude. Ja lično konzumiram alkohol, ne stidim se toga, ali u granicama, nisam lečen, sve je stvar izbora. Pitate me šta je s belim, mislite na košulju, ja volim crno, droga je stvar izbora, znaš koje su posledice. Nisam u tome."

Muzičar je otkio koja muzika mu prija i šta voli privatno da sluša:

"Ja sam rođeni Nišlija, tako da celi taj melos meni prija, volim te ritmove, romsku muziku, Šabana Bajramovića, volim jug i taj temperament, čak i taj govor iako su mi roditelji poreklom Ličani", ispričao je Gale.

BONUS VIDEO: Gale Kerber: Nema recepta za trajanje, sve je u talentu, drugarstvu i ljubavi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar