Foto:E-Stock/Dušan Milenković

Pevačicin bivši muž Nikola Dragojlović rekao je ranije danas da je Kaja sa uhapšenim makroom Duškom Banjcem njemu iza leđa krstila dete i da im to nikad neće oprostiti.

Nakon što je u medijima objavljena informacija da je uhapšen menadžer pevačice Kaje Ostojić, Dušan Banjac, koji je navodno osumnjičen za posredovanje u elitnoj prostituciji, za domaće medije oglasio se i bivši muž pomenute pevačice, Nikola Dragojlović, koji je rekao kako su Kaja i Banjac njemu iza leđa krstila dete i da im to nikad neće oprostiti.

PROČITAJTE JOŠ

On je rekao i da nije iznenađen što je kum njegove supruge uhapšen i smatra da će klupko tek da se odmota.

Kaja Ostojić se u međuvremenu oglasila na svom Instagram profilu povodom reči bivšeg muža.

„U prilog izjavama ovih nekih prikaza iz moje ružne prošlosti (veoma mladih i nezrelih godina), najbolje govori činjenica da njegovo dete, koje je „kukavički kršteno iza njegovih leđa“, sa njim ne razgovara i drži ga na „blok-u“. Sva zla koja je on naneo meni i mom detetu ne bi stala u ovaj tekst, neplaćene alimentacije sam bila spremna da mu oprostim, jer sam se sažalila nad njegovom tužnom sudbinom i životom provedenim u zatvoru, ali ću se sad postarati da se obratim tužilaštvu i za to i za šta god mogu. Čovek koji je osuđivani narko diler, čovek koji je proveo 15 godina života u zatvoru, koji se nikada nije brinuo o svom detetu, iako ja to nikad nisam branila, čovek koji je fizički nasilnik i samo je pitanje dana kada će i zbog toga biti iza rešetaka, priča i m,orališe, uzima u usta hrišćanstvo koga i te kako nije dostojan“, napisala je Kaja na svom Instagramu i dodala:

FOTO: Printscreen/Instagram/kaya_ostojic

„Ja ovde uopšte nisam bitna. Ono što je bitno i tragično je bolesna mržnja koju dotični gaji prema meni, umesto da mi bude zahvalan što je njegovo dete, bez dana njegove pomoći, sada jedna divna devojka, ispravna, odrasla u Belgiji, aktivna na sportu i trenutno na studijama u Americi. I da, ona se svog oca stidi, kao i ja, i upravo zbog toga sam u jednom trenutku svog života želela da prekinem svaki kontakt sa njim“, napisala je Kaja na pomenutoj društvenoj mreži.

BONUS VIDEO: Maja Marijana: Ne razmišljam o muškarcima, oni su manipulatori

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)