Foto: Instagram/jelena_njegomir

Ćerka pokojne pevačice Merime Njegomir otkrila je detalje njenog života sa poznatom majkom.

Ljubica Njegomir je otkrila da kao mala nije volela što joj je majka pevačica jer su ih u školi deca zadirkivala.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kada smo bili mali nas je bilo sramota što nam je Merima Njegomir majka. Deca su nas zadirkivala i govorila da nam je majka pevaljka. Na njen rođendan 9. novembra su procurele informacije da ima rak i onda je ona čitala kako će da umre sutra. Kada jedna osoba u porodici ima rak, cela porodica je bolesna“, rekla je Ljubica.

Merima je preminula nakon borbe sa kancerom, ali nije klonula duhom.

„Nekad pomislim ‘bože, ona je tad umirala, ona je tad bila u toj terminalnoj fazi za šta mi nismo znali, a ona je pevala sat i po vremena'“, rekla je ćerka Merime Njegomir u svojoj ispovesti za „Kurir“.

Ljubica je nedavno otkrila i kako se nosi sa gubitkom majke.

„Kako koji dan. Vremenom nije lakše, teže je. Postajete svesni da se to desilo. Jedino naučite da je to surova realnost, učite da živite s tom rupom. Nije praznina, nego rupa, fizički boli. Ćutim tada. Razne faze prolaze, tuga, neverovanje, ignorisanje. Kao da ne poznajem tu osobu koja je umrla. Sad sam u nekoj fazi negiranja. Nisam mogla da zamislim stepen te grozote. Ona bi na moje plakanje rekla: ‘Nemoj da se glupiraš, Ljubice, dobro sam’“, rekla je Ljubica za“Kurir“.

BONUS VIDEO: Ana Bekuta se rasplakala usred govora u Meriminu čast: Beskrajno sam tužna

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar