Goran Bregović Foto:Persona Stars / Zuma Press / Profimedia

Poznati estradni menadžer Raka Marić nedavno je otvoreno govorio o saradnji sa našim muzičarima, pa se osvrnuo i na članove grupe "Bijelo dugme".

Raka je priznao i da li je od poroka bilo teže sačuvati Tifu ili Bregu.

„Ma, sa Goranom nikad nije bilo problema, samo sa Tifom je bilo problema. To su bili problemi u Dugmetu i bilo je problema sa Ipetom, otišao je u zatvor. On je kaznjen dužim zatvorom, baš je teško bilo. Kod njega je pronađeno 5, 6 kilograma neke droge. Dobio je 4-5 godina zatvora, ali je on samo poslužio kao primer. Za primer je dobio tu kaznu da drugi ne rade isto. Znaš, nije on bio sam, bio je sa društvom. Oni su osuđeni nešto simbolično, a on je dobio debelu kaznu. Ispostavilo se da je on dao pare za tu drogu, ali to nije bilo tako. Pričali su da je kod njega pronađen pun bubanj droge. Priča u novinama je išla tako, 50 kilograma da je pronađeno, što nije bilo baš tako. Tako je jadan nadrljao i otišao u zatvor, bio je u Zenici i u Foči je ležao“, rekao je on za „Telegraf“.

PROČITAJTE JOŠ:

Marić je rekao i da je kasnije Ipetovo samoubistvo dosta uticalo na sve.

„Jeste. Znaš, kada imaš sve i kada preko noći ostaneš bez ičega, kao što je on ostao… Nemaš ništa, rat je. Ne radiš, ne sviraš, a i kome da sviraš bubanj u ratu? Može da svira samo na groblju, posmrtne marševe“, iskren je on.

Otkrio je i da je Tifin problem sa alkoholom izluđivao Gorana Bregovića.

„Da, dovodio je do ludila Gorana taj Tifin problem sa alkoholom. Nije mogao da peva par puta. Goran je znao da peva umesto njega, da ga pokriva sa glasom. Alen je dve godine kasnije video da nema ništa od te svetske karijere koju su počeli u Londonu. I kad sam ga pozvao, odmah je pristao i eto, on je ostao zadnji kao pevač“, ispričao je Marić, između ostalog, za pomenuti medij.

Menadžer je istakao i u kakvim je odnosima danas sa Bregovićem.

„Moj odnos sa njim je sada takav da ga nisam čuo od aVgusta. Letos sam mu davao injekcije pošto sam bio vojni tehničar. Celo leto sam mu davao. Dao sam mu 20-30 injekcija, svaki dan sam išao. Kada je pao sa motora, to je bilo u oktobru, Goranu su ugradili metalno rame i šipku ima. On nema uopšte deo ramena“, priiča on i dodaje:

„Goran kad dođe na aerodrom, pišti na skeneru, pa strahujem da će ga uhapsiti, da ne pomisle da je terorista. Samo metal ima u ramenu. Svaki dan sam išao kod njega. Bez ruke je išao da svira, nema šanse da bi taj propustio tezgu jednu, nema tih para, to je zakazalo njemu sve mnogo unapred. Išao je na svirke, a trpeo je nesnosne bolove, nije mog’o da spava kako ga je bolelo rame. Ali, imao je zakazano, potpisane ugovore“.

BONUS VIDEO: Kad sam bio mali, slušao sam Gorana Bregovića – italijanska zvezda za Nova.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar