Marko, Miloš Stamenković Foto: Goran Srdanov/Promo/Nova, Privatna arhiva

Leskovčanin Miloš Stamenković jedan je od učesnika "Najvećeg gubitnika" koji je privukao pažnju zbog svog ponašanja.

Naime, mnogi takmičari zameraju Milošu na britkom jeziku, pa i na nekim postupcima.

PROČITAJTE JOŠ:

Može se zaključiti da je on trenutno najomraženiji takmičar, a mi smo kontaktirali njegovog brata, Marka, koji je inače muzičar. Svira klavijatrure i peva u „Largo bendu“. S obzirom na to da ga jako dobro poznaje, naglasio je koliko je Miloš tvrdoglav.

Miloš Foto: Nova

„To je njegov karakter, ali znamo sigurno da je ispravno to što on radi. Miloš je fer-plej igrač, iako ga mnogi tamo ne smatraju takvim. Međutim, vrlo brzo će pasti maske i videće se kakav je ko, i neki će možda promeniti mišljenje o mom bratu“, započeo je Marko za naš portal.

Marko Stamenković Foto: Privatna arhiva

Stamenković je nedavno napravio skandal kada je Marši, koleginici iz plavog tima, rekao kako flertuje sa muškarcima, što su mnogi osudili.

„Miloš ne govori ono što se nije desilo, sto posto je u pravu za Maršu. Miloš je stekao takav utisak, a važno je znati da on ima veliko životno iskustvo, tako da jako, jako dobro procenjuje ljude. Ako oseti potrebu da treba nekome da se izvini, to će i uraditi. Međutim, neće lako popustiti ako je u nešto ubeđen“, tvrdi Marko, a njegov brat je imao konflikt i sa Aleksandrom, koji je takođe zapaženi učesnik ovog programa.

Aleksandr Foto: Nova

„Znate kako, sve što je on rekao, ima neku pozadinu. Ne voli mutne radnje, kao ni nešto što je nefer“, istakao je Marko.

Malo poznata činjenica o Milošu je ta da se on u mladosti bavio profesionalnim sportom.

„Pola života se bavio sportom, u pitanju je teška gimnastika. Učestvovao je u triatlonu – mrtvo dizanje, čučanj i benč-pres. Osvajao je medalje, uvek je jedna od prvih tri bila njegova. To je bilo u kategoriji juniora, a Miloš nije hteo da nastavi posle za seniora, kada je uživo video kako ljudi koriste steoride ne bi li postigli uspeh na takmičenju. Onda je odustao, a nakon toga neko vreme smo trenirali boks. Kada je prestao da trenira, kilogrami su se samo gomilali“, rekao je Marko, a onda je opisao kakav je tačno problem imao njegov brat, koji je jednom prilikom u takmičenju rekao kako je bio gubitnik u životu.

„Miloš nije izlazio iz kafane, dolazio je ujutru, a tek uveče bi se vratio kući. Imao je on i neuspeli brak iza sebe, i tu se razočarao. Zatim, razni problemi su ga doveli do neredovne ishrane, i prekomerne upotrebe alkohola“, naglasio je Marko.

BONUS VIDEO: “To je izdaja“_ Miloš opleo po Aci, žestoko u Najvećem gubitniku

Komentari

Svi komentari (0)