Foto: Lacey Police

Ženu iz države Vašington ove nedelje je suprug živu zakopao u šumi, no ona je uspela da izađe iz plitkog groba i da pobegne.

Zamenik šerifa okruga Tarston pronašao je u ponedeljak oko 1 ujutro izbezumljenu ženu koja se skrivala iza šupe u dvorištu.

„Moj muž me pokušava ubiti“, povikala mu je Jang Suk An.

U policijskom izveštaju stoji da je žena u tom trenutku još uvek imala lepljivu traku obmotanu oko vrata, donjeg dela lica i gležnjeva. Na nogama, rukama i glavi imala je velike modrice, a odeća i kosa su joj bili zaprljani, prenosi Index.hr.

Njen suprug Čae Kjong An optužen je za pokušaj ubistva, otmicu i napad. U utorak je odveden u okružni zatvor, piše NBC njuz.

Policija je odgovorila u nedelju na poziv žene koja je zvučala kao da joj je neko začepio usta. Žena je ispričala policiji da ju je suprug napao u njihovoj kući nakon što je sa njim razgovarala o razvodu, koji je u toku, i raspodeli novca.

PROČITAJTE JOŠ:

Uspela je da pozove policiju

Suk An je rekla da joj je suprug vezao ruke iza leđa lepljivom trakom, ali da je u jednom trenutku, kada je on napustio spavaću sobu, uspela stisnuti poziv za hitne slučajeve na svom satu i da pošalje poruku. Nakon toga ju je suprug odvukao u garažu i razbio joj sat čekićem, a posle je odvezao u šumu.

Dodala je da ju je posle toga zakopao i na grob stavio teško stablo. Nakon nekoliko sati uspela je spustiti lepljivu traku i pobeći. Kazala je da je kombi još uvek bio parkiran u blizini s upaljenim svetlom kada je pobegla iz groba.

BONUS VIDEO: Paljenje automobila V.A. (31) osumnjičenog za ubistvo N.S. u Krnjači

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar