Foto: Privatna arhiva

Tinejdžerka je uhapšena jer je navodno ubila svoju cimerku dok je ona skidala šljokice i kuglice nakon proslave Božića u kući koju su delili u Teksasu.

Kajman Vilson, 17-godišnja studentkinja iz Krosbija u Teksasu, zadržan je uz kaucuju od 150.000 dolara nakon što je optužen za ubistvo iz nehata.

Lokalni mediji javili su da je žrtva bila Marisa Dikeman (19), koja je takođe studirala na hrišćanskom univerzitetu u Hjustonu.

Incident se dogodio u četvrtak oko 21 sat u Krosbiju, gradu oko 90 milja severoistočno od Hjustona.

Foto: Privatna arhiva

U razgovoru za ABC, Dikemanov deda je rekao da je njegov unuka završila rad u porodičnoj firmi pre nego što se vratila kući da skine ukrase.

„Bila je sa dve svoje saradnice, obe od 17 godina, koje su takođe bile njene cimerke. Vilson je bio jedna od njih“, navodi se.

Dok je pomagala Dikemanu da ukloni ukrase, Vilson je zgrabila sačmaricu pre nego što je iz nje pucala u studentkinju, ubivši je na licu mesta.

Narednik iz kancelarije šerifa okruga Haris, Greg Pinkins, rekao je da se veruje da je oružje pripadalo drugim cimerima koji nisu bili prisutni u vreme pucnjave.

PROČITAJTE JOŠ:

Sudski dokumenti pokazuju da je Vilson ubila 19-godišnjakinju dok se „igrala vatrenim oružjem“, piše Njujork post.

Baka i deda žrtve rekli su da je Vilson bila „dobro dete“, dodajući da ne žele da se suoči sa krivičnom prijavom za ubistvo njihove voljene unuke.

Foto: Privatna arhiva

„Dovoljno je loše što mora da živi sa onim što se dogodilo do kraja života“, rekao je Dikemanov deda.

Dikeman, koja je trebala da diplomira sledeće godine nakon što je diplomirala obrazovnu administraciju, bila je najmlađa od troje braće i sestara.

Vilson će se pojaviti pred sudom u utorak.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar