Foto: Chris Jackson/Pool Photo via AP

Dok princ i princeza od Velsa naporno rade kako bi osigurali da prince Džordž, princeza Šarlot i princ Luis imaju najveću moguću privatnost. Međuti, ponekad ovaj par otkriva javnosti zanimljive priče o svojoj deci.

Jedna tema o kojoj su i princ Vilijam i Kejt prethodno bili ispitivani jeste koji je omiljeni film princa Džordža. Iako su oboje dali različite odgovore, jedan od filmova devetogodišnjeg princa je Diznijev klasik.

Tokom ceremonije upoznavanja i pozdravljanja na BAFTA nagradama, Kejt je otkrila da su britanski klasik ‘Padington’ i Diznijev ‘Koko’ neki od omiljenih filmova princa Džordža.

Zatim je, govoreći o ulozi princa Vilijama kao predsednika BAFTA-e, dodala: „Sjajno je zbog Vilijamovog interesovanja za film, sjajno je imati tu stvar između oca i sina“.

Kraljevska porodica Foto:GEORGE ROGERS-POOL / Sipa Press / Profimedia

Princ Vilijam je ranije otkrio da njegov najstariji sin uživa u gledanju Diznijevih filmova, rekavši da mu se veoma sviđa „Kralj lavova“.

Princ od Velsa je dodao: „Gledali smo ‘Octonauts’ nekoliko puta. Gledao je i neke Lego filmove“.

Tokom kasnijeg putovanja u Severnu Irsku, Princ od Velsa je otkrio da njegov najstariji sin ima novi omiljeni film i da mu se veoma sviđa „Kako izdresirati svog zmaja“.

Fantastični akcioni film prati priču o tinejdžeru Vikinga po imenu Hikap koji teži da sledi tradiciju svog plemena da postane ubica zmajeva, ali se sprijatelji sa jednim u tom procesu.

Jasno je da Džordž nije jedini od dece Vilijama i Kejt koji voli Dizni, jer je princeza Šarlot ranije viđena kako pleše uz hit „Ne pričamo o Brunu“ iz Diznijevog „Enkanto“ tokom jubilarnog putovanja u Kardif.

Foto: Tanjug/Chris Jackson/PA /AP, File

Princ Vilijam je ranije otkrio da je jedan od njegovih omiljenih filmova „Vilenjak“ sa Vilom Ferelom u glavnoj ulozi.

Tokom specijalnog ćaskanja sa Radio Marsdenom, radio stanicom koja opslužuje bolnicu Rojal Marsden čiji je pokrovitelj, princ Vilijam je otkrio neke od svojih omiljenih stvari o Božiću.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je takođe otkrio da je „Feliz Navidad“ njegova svečana pesma i da voli da igra društvene igre „Risk“ sa princom Džordžom, princezom Šarlotom i princom Luisom, njegov božićni film je „Vilenjak“.

Vilijam je rekao: „Morao bih da kažem, verovatno ‘Vilenjak’. Veoma je smešan i stalno ga gledam svakog Božića i još uvek me zasmejava.“

Iako su omiljeni filmovi princa Džordža i princa Vilijama klasici, možda će vas iznenaditi kada saznate da je film pokojne kraljice Elizabete II bio manje nego tradicionalan.

Prema veoma dobro obaveštenom izvoru, omiljeni film pokojne kraljice Elizabete II bio je „Fleš Gordon“.

Naučno-fantastični avanturistički film iz 1980-ih sa Semom Džonsom i Brajanom Blesedom u glavnim ulogama govori o fudbaleru Flešu i njegovim prijateljima koji putuju na planetu Mongo i zateknu se u borbi protiv Minga Nemilosrdnog da spasu Zemlju.

Iznenađujuće otkriće stiglo je direktno od 85-godišnjeg Brajana Bleseda koji je preuzeo ulogu princa Vultana u filmu.

BONUS VIDEO: Hari i Megan: Ko je oterao Sasekse sa kraljevskog dvora? – gosti Duška Jovanović i Ivan Radojčić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar